Neler Yeni

OBS Siyah ekran sorunu yaşıyorum

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haydar Ekin Duymaz
Merhaba. Sorunum başlıkta belli zaten siyah ekran sorunu yaşıyorum. Sadece oyun ve pencere yakalarken oluyor. Ekran yakalama kullanınca sorun olmuyor. İnternetteki çözümleri denedim ama yararlı olmadı.

4 çözüm yöntemi denedim:
Uyumluluğu windows 7 ve 8 e çekmek.
Nvidia denetim masasından entegre grafik yapmak (Direk bu seçenek yoktu benim bilgisayarımda).
--allow-opengl kodu ile opengl açmak.
grafik ayarlarından obsi güç tasarrufuna çekmek.

Hiç biri tam anlamıyla işe yaramadı bir tek uyumluluğu 7 ye çektiğimde düzelir gibi oldu ekran geldi falan sonra alt tab atıp geri geldiğimde yine görüntü gitti.

Çözümü bilen var mı?

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
OZAN TANKUŞ
Oyun açıkken obs de oyun yakalamayı silip baştan ekleyınce bende duzelıyordu. Sendeki başka birşeye benziyor ama.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Merhaba. Sorunum başlıkta belli zaten siyah ekran sorunu yaşıyorum. Sadece oyun ve pencere yakalarken oluyor. Ekran yakalama kullanınca sorun olmuyor. İnternetteki çözümleri denedim ama yararlı olmadı.

4 çözüm yöntemi denedim:
Uyumluluğu windows 7 ve 8 e çekmek.
Nvidia denetim masasından entegre grafik yapmak (Direk bu seçenek yoktu benim bilgisayarımda).
--allow-opengl kodu ile opengl açmak.
grafik ayarlarından obsi güç tasarrufuna çekmek.

Hiç biri tam anlamıyla işe yaramadı bir tek uyumluluğu 7 ye çektiğimde düzelir gibi oldu ekran geldi falan sonra alt tab atıp geri geldiğimde yine görüntü gitti.

Çözümü bilen var mı?
Oyun ve pencere yakalamada doğru pencereyi seçtiğinizden emin misiniz? Bazı arka planda çalışan yazılımları da pencere sayıp alabiliyor, örneğin oyunun kendisi yerine Launcher Service aracını.

Flarion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haydar Ekin Duymaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun ve pencere yakalamada doğru pencereyi seçtiğinizden emin misiniz? Bazı arka planda çalışan yazılımları da pencere sayıp alabiliyor, örneğin oyunun kendisi yerine Launcher Service aracını.
Doğru eminim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,946
Üyeler
164,935
Son üye
seriano
Top Bottom