Neler Yeni

Obs Studio Bitrate Sorunu

Xalme

80+
Öncelikle herkese selamlar ,

Obs Studio kullanarak Kick platformunda yayın yapmaktayım ancak , son zamanlarda sürekli bir Bitrate im düşüyor ve bu durum artık çok can sıkmaya başladı. Gerek PC de yer alan driver lar güncellendi , gerekse internet sağlayıcısı ile de irtibata geçildi ve yapılan kontroller neticesinde internetten veyahut modemden veya da bilgisayardan kaynaklı bir sorun gözükmemektedir. Aşağıya Obs de kullanmış olduğum yayın ayarını da bırakıyorum ve desteklerinizi rica ediyorum. Bu arada ayarlarım her zaman aynıydı ve bu sorun son bir aydır cereyan etmekte. SpeedTest değerlerim ise şu şekilde ; 500mbps Download , 50mbps Upload. Ve kablolu bağlantı kullandığım için genelde bu değerlerin üstünde bile alıyorum. Ne yaparsam yapayım sorun geçmiyor. Uygulamalar güncel , bios güncel , driverlar güncel , kısacası her şey normal ama sadece obs de böyle bir sorun yaşıyorum. Obs in haricinde internetimde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Bu sorun bir çok kişinin başına gelmiş ama bir türlü çözüm bulamadım. Desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-07 210634.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-07 210634.png
    50.8 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,655
Üyeler
164,715
Son üye