Neler Yeni

Obs studio kayıt ayarları

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Gelişmiş değil de basit olarak seçip kayıt kısmından dediğim gibi aynılarını yaparsan düzelir gibi.
"Çıkış kısmında Kayıt kısmını yayın ile aynı olarak değil "Yüksek Kalite Normal dosya boyutu" veya "aynı kaliteye yakın büyük dosya boyutu" seçeneklerinden birisini seçin.
Video kısmından da 1080p60fps girin. 36 örnek olsun."
Sadece sende video kısmında çıkış çözünürlüğü 720p60fps olsun yeter knkm.
sen çok kral detaysn çok teşekkür ederim.

Felixies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cihan

Ekler

• çıkış ekranı.png
    çıkış ekranı.png
    42.8 KB · Hit: 61
  • video ekranı.png
    video ekranı.png
    26.2 KB · Hit: 51
  • çıkış ekranı 2.png
    çıkış ekranı 2.png
    47.3 KB · Hit: 52

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
hocam selamlar tekrardan fotoğraflar bunlar, yayın kısmını 7500 yapmışım, kayıt 4000 bitrateymiş
Hocam @alpolojix / Leroxy benden daha bilgili o bir baksın.

Ayrıca yayın kısmına 7500 yazmanız bir şey ifade etmez. Partner değilseniz 6000 bitrate üzeri veremiyorsunuz yayınlara.

Felixies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cihan
Hocam @alpolojix / Leroxy benden daha bilgili o bir baksın.

Ayrıca yayın kısmına 7500 yazmanız bir şey ifade etmez. Partner değilseniz 6000 bitrate üzeri veremiyorsunuz yayınlara.
ben ikisini karıştırmışım hocam kayıtı 7500 yaptım sanıyordum meğer yayın 7500kbps'ymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır tabii ki.
Çıkış kısmında Kayıt kısmını yayın ile aynı olarak değil "Yüksek Kalite Normal dosya boyutu" veya "aynı kaliteye yakın büyük dosya boyutu" seçeneklerinden birisini seçin.
Video kısmından da 1080p60fps girin. 36 örnek olsun.
hocam çok teşekkürler çıkış modunu basit olarak seçtim ve ''Aynı kaliteye yakın, Büyük dosya boyutu'' olarak ayarladım 6k bitrate verdim video kısmınıda belirttiğiniz gibi yaptım 36 örnek olarak değiştirdim şuanda önceki videolara nazaran daha iyi bir görüntü oldu tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Top Bottom