Neler Yeni

OBS VALORANT KAYIT SORUNU

ardacagri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Çağrı Kalaycı
Merhabalar sistemim bu şekilde. ( 6700xt, 13400f, 8x2 ram, 1tb ssd) ama yinede obsde her türlü ayarı denememe rağmen görüntü istediğim gibi olmuyor yani demek istediğim ytdeki gibi güzel olmuyor, bunun sebebi onların her şeyin en iyisine sahip olmasımı yoksa ben mi bi ayarı yapmadım??

The Semih

80+ Gold
Merhabalar sistemim bu şekilde. ( 6700xt, 13400f, 8x2 ram, 1tb ssd) ama yinede obsde her türlü ayarı denememe rağmen görüntü istediğim gibi olmuyor yani demek istediğim ytdeki gibi güzel olmuyor, bunun sebebi onların her şeyin en iyisine sahip olmasımı yoksa ben mi bi ayarı yapmadım??
Hocam kayıt aldığında kekeleme yaşıyor musun sende, smooth akıcılık olmuyor bende videoda.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Nasıl bir görüntü istiyorsun ki tam olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1693588102263.png

1693588120164.png

1693588163025.png

1693588181899.png

AMF/FFmpeg Options kısmında ki kod: MaxNumRefFrames=4 BReferenceEnable=1 EnablePreAnalysis=1 HighQualityMotionBoostEnable=1
bu ayarlar ile deneyebilirsin, videonun boyutu yüksek olur bitrateden dolayı.

Son düzenleme:

ardacagri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Çağrı Kalaycı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kayıt aldığında kekeleme yaşıyor musun sende, smooth akıcılık olmuyor bende videoda.
aynen reis

Nasıl bir görüntü istiyorsun ki tam olarak?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
AMF/FFmpeg Options kısmında ki kod: MaxNumRefFrames=4 BReferenceEnable=1 EnablePreAnalysis=1 HighQualityMotionBoostEnable=1
bu ayarlar ile deneyebilirsin, videonun boyutu yüksek olur bitrateden dolayı.
hocam dediğinizi uyguladım daha iyi oldu teşekkürler ama yinede saf görüntüyüle arasında bariz bir soft farkı var kayıtta detaylar daha ayrıntılı bu yüzden güzel gözükmüyor.

Son düzenleme:

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
hocam dediğinizi uyguladım daha iyi oldu teşekkürler ama yinede saf görüntüyüle arasında bariz bir soft farkı var kayıtta detaylar daha ayrıntılı bu yüzden güzel gözükmüyor.
AMD Kayıt/Yayın konusunda kalite açısından pek iyi değil ne yazık ki NVIDIA kadar.
Kayıtta detaylar daha ayrıntılı derken nasıl yani anlayamadım, ss atabilir misin ya da kaydı direkt yollayabilir misin bir yere yükleyip?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom