- Konu Sahibi Konu Sahibi
snowman t6 ultra var ama niyeyse 80 derece oluyorstock soğutucu ileyse normal o dereceler soğutucu alın sağlam 1 tane
snowman t6 ultra var ama niyeyse 80 derece oluyorstock soğutucu ileyse normal o dereceler soğutucu alın sağlam 1 tane
Çoğu zaman saçma sapan ayar yapıyorObs'yi kurduktan sonra ilk girişte yayın için ayarları yap dedinizde orda internetinizi test ediyor ona göre bitrate veriyor ve işlemciyemi yoksa ekran kartındanmı yayın açacağına obs karar verip en iyisi neyse ona yükü veriyor. 720p 60fps açacaksan 4500bitrade en uygunu 1080p 70fps acacaksan 6500 en uygunu olur
Ben ilk başta obs'den yükü işlemcime vermiştim 1080p'de 60 kare hızında kayıt alamıyordum 30-40fps gibi alıyordu sürekli ama otomatik ayar yaptım direkt ekran kartına verdi yükü sorunsuz kayıt almaya başlamıştı bende ama obs'nin böyle şeyler yaptığını bilmiyodumÇoğu zaman saçma sapan ayar yapıyor
Ben ne zaman oto yapsam kare kare oluyor ayarları aşırı düşüğe alıyorBen ilk başta obs'den yükü işlemcime vermiştim 1080p'de 60 kare hızında kayıt alamıyordum 30-40fps gibi alıyordu sürekli ama otomatik ayar yaptım direkt ekran kartına verdi yükü sorunsuz kayıt almaya başlamıştı bende ama obs'nin böyle şeyler yaptığını bilmiyodum
Kanks , partner olmadan 6 üstü veremez.