Sistem özelliklerin nedir?OBS de yayın için ekran kartımı kullandığımda yeşil ekran oluyor işlemciyi kullandığımda pc kasıyor
Ekran kartın gayet yeterli. Sisteminin driver'larını güncelle. İşlemcin biraz eski o yüzden işlemcinde donma yapabilir. OBS'de ayarlar kaçta?fx 8350
rx 580
16 gb ram
bilemem ayrkamadım ya sorunum şey işlemciden kaıt açıyorum renkler normal ama ekran kartını seçiyorum yeşil ce mor oluyor ekranEkran kartın gayet yeterli. Sisteminin driver'larını güncelle. İşlemcin biraz eski o yüzden işlemcinde donma yapabilir. OBS'de ayarlar kaçta?
Ekran kartının driver'ını güncelle.bilemem ayrkamadım ya sorunum şey işlemciden kaıt açıyorum renkler normal ama ekran kartını seçiyorum yeşil ce mor oluyor ekran
OBS'de sorun olabilir. Zaten yayın açanlar genelde işlemci üzerinden açıyor ve sağlıklı olanıda bu. OBS'den ayar yapın ayarları 720p 30 FPS yapın işlemci üzerinden yayın açın. Oyun yayını mı yapıyorsun?güncel
anladım başka kayıt yayın programı yomuOBS'de sorun olabilir. Zaten yayın açanlar genelde işlemci üzerinden açıyor ve sağlıklı olanıda bu. OBS'den ayar yapın ayarları 720p 30 FPS yapın işlemci üzerinden yayın açın. Oyun yayını mı yapıyorsun?
En kalitelisi OBS. Birde Streamlabs OBS var OBS'in tasarımı geliştirilmiş versiyonu birde onu deneyin.anladım başka kayıt yayın programı yomu