Neler Yeni

Ocak-Şubat 2021 doolar ne olur?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Normal şartlarda Ekonomi Bakanının istifa etmesi pek tahmin edilesi değildi.
Ama şansa böyle bir olay gerçekleşti, kimisinin yararına olurken kimisinin de zararına oldu, senin gibi.
3-5 ay kullansaydım da zararıma olsaydı daha kullanmadan zarardayım şu anlık 120tl zarardayım ileride ne olur bilmem

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Giriyorum kana kana beate Kara para değil de Sanatımla sükse yapcam Arabalar amacımız değil de Ama şunu bil ki Görsen lükse tapcan Eskiden laga luga iyi de Kıskançtan feed back no Araları sıklaştır ve defol Öncesi fragman now let's go Şaşırdın dimi lan klik klak bom Like zey Sarmaşık her yanım arcade Gibi savaşırım ter atalım iyice Kimi çete başı burda ben CJ (HUH) Gezdircem tasma takıp itleri(eh) Yaramaz bezdirme taktikleri(e-e) Yandı beat Kozmos'da yap hit dedi(YAP) Taklit dedin ama takiptesin Sakinleş Kankalarla tatildeyim Saçma sapan haddin değil Konuşcaksan vakit geç vakit geç (vuhvuhvuh) Nakit cash heh lazım basit değil ki (e-e) Sözler asit gibi eritir demiri Kemirip dur sen kemik (GRR) Sakinleş Kankalarla tatildeyim Saçma sapan haddin değil Konuşcaksan vakit geç vakit geç (vuhvuhvuh) Nakit cash heh lazım basit değil ki (e-e) Sözler asit gibi eritir demiri Kemirip dur sen kemik (GRR) Sakinleş, Sakinleş, Sakinleş ey ey sakinleş Sakinleş, Sakinleş, Sakinleş ey ey sakinleş

Şuan
1 ABD Doları eşittir
7,70 Türk Lirası
15 Kas 21:13 UTC · Sorumluluk reddi beyanı

Veriler Para Birimi için Morningstar ve Kripto Para Birimi için Coinbase tarafından sağlanmıştır.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Giriyorum kana kana beate Kara para değil de Sanatımla sükse yapcam Arabalar amacımız değil de Ama şunu bil ki Görsen lükse tapcan Eskiden laga luga iyi de Kıskançtan feed back no Araları sıklaştır ve defol Öncesi fragman now let's go Şaşırdın dimi lan klik klak bom Like zey Sarmaşık her yanım arcade Gibi savaşırım ter atalım iyice Kimi çete başı burda ben CJ (HUH) Gezdircem tasma takıp itleri(eh) Yaramaz bezdirme taktikleri(e-e) Yandı beat Kozmos'da yap hit dedi(YAP) Taklit dedin ama takiptesin Sakinleş Kankalarla tatildeyim Saçma sapan haddin değil Konuşcaksan vakit geç vakit geç (vuhvuhvuh) Nakit cash heh lazım basit değil ki (e-e) Sözler asit gibi eritir demiri Kemirip dur sen kemik (GRR) Sakinleş Kankalarla tatildeyim Saçma sapan haddin değil Konuşcaksan vakit geç vakit geç (vuhvuhvuh) Nakit cash heh lazım basit değil ki (e-e) Sözler asit gibi eritir demiri Kemirip dur sen kemik (GRR) Sakinleş, Sakinleş, Sakinleş ey ey sakinleş Sakinleş, Sakinleş, Sakinleş ey ey sakinleş

Şuan
1 ABD Doları eşittir
7,70 Türk Lirası
15 Kas 21:13 UTC · Sorumluluk reddi beyanı
Veriler Para Birimi için Morningstar ve Kripto Para Birimi için Coinbase tarafından sağlanmıştır.
5 dk önce en son 20.38 de güncellenmiş görünüyordu ve 7.54 idi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Berk Üstün
ben pc yi aldığımda dolar 6 tl di bazı kişiler düşücek diyordu ama maalesef bu ülkede hiçbir şey düşmüyor. Direkt al derim

holytough

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Obi-Wan Kenobi
Paran varsa ne olur diye bakmadan direkt alıcaksın. Konuya gelirsek 19 kasım'da olacak merkez bankası toplantısında piyasanın beklentisini karşılayabilirsek doların biraz daha düşüceği kanaatindeyim. Fakat bu kısa zamanlı bir düşme olur, Cumhurbaşkanı'nın geçen hafta dediği reformlar ve yapılandırmalar yapılırsa ocak sonraki dönemde bu ivme devam edecektir. Kısacası her şey beklenti ve güven üzerine gidiyor eğer piyasa yapılanları beğenmezse 9 da olur 10 da olur. En başta dediğim gibi paranız varsa direkt yapıştırın hiç beklemeyin

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben PC yi aldığımda dolar 6 TL di bazı kişiler düşücek diyordu ama maalesef bu ülkede hiçbir şey düşmüyor. Direkt al derim
Paran varsa ne olur diye bakmadan direkt alıcaksın. Konuya gelirsek 19 kasım'da olacak merkez bankası toplantısında piyasanın beklentisini karşılayabilirsek doların biraz daha düşüceği kanaatindeyim. Fakat bu kısa zamanlı bir düşme olur, Cumhurbaşkanı'nın geçen hafta dediği reformlar ve yapılandırmalar yapılırsa ocak sonraki dönemde bu ivme devam edecektir. Kısacası her şey beklenti ve güven üzerine gidiyor eğer piyasa yapılanları beğenmezse 9 da olur 10 da olur. En başta dediğim gibi paranız varsa direkt yapıştırın hiç beklemeyin
aldım zaten ama dolar düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

olur o sen merak etme
ne alaka aw

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
baban bekle dediyse gecmis olsn kardesim :) umarim alırsn
bence bu civarlarda takılır dolar

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
Babam Banada Bekle Dedi 6.50 ydi

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bunu hiçbir şekilde bilemeyiz fakat Biden illaki yaptırım uygulamaya çalışacaktır fakat bence uygulayamaz o yüzden dolar düşer böyle giderse ama tahmin bu 10TL de olabilir 1TL de

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743