OCAKLI FIRIN ÖNERİR MİSİNİZ?

pegasus_2

80+
Reaksiyon skoru
106
merhaba arkadaşlar
evimde mini fırın kullanıyorum ama artık geç pişirmeye başladı. ocaklı fırın(solo) almayı düşünüyorum.
önerebileceğiniz ve alırken "şu özelliği olmasına dikkat et" diyeceğiniz bi fırın var mıdır?

Dostum bütçe belirtmemişsin ondan direkt örnek veremicem ama herkesin yorumu değişir. Bu tarz ürünler genelde çok bozulmaz. Yerli markaların iyi serilerinden alabilirsin, Bence dikkat etmen gereken çok satılan ve kendini temizleyen seriler var. onlara bakmanı öneririm. çok eski nesil alma enerji tüketimi çok fazla oluyor

Dostum bütçe belirtmemişsin ondan direkt örnek veremicem ama herkesin yorumu değişir. Bu tarz ürünler genelde çok bozulmaz. Yerli markaların iyi serilerinden alabilirsin, Bence dikkat etmen gereken çok satılan ve kendini temizleyen seriler var. onlara bakmanı öneririm. çok eski nesil alma enerji tüketimi çok fazla oluyor
20-25 bin arası olabilir. hatta aşağıda ki gibi bir modelde buldum. sıcak hava fonksiyonu bulunuyor ama 25-30 binlik cihazlarda bu özellik yok. sıcak hava fonksiyonu nedir mesela? fanlı olması mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,282
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri