Neler Yeni

Occt de görüntü gidiyor

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
Bilgisayarım oyunlara girdikten bir süre sonra 5-15dk görüntü gidiyor kasa fanları isiklari çalışıyor. Occt stress testi yaptım 1 saat işlemci herhangi bir şey olmadı hata da çıkmadı sonra ram testi yaptım 1 saat yine sıkıntı yokdu. Sonra ekran kartı testi yaptım yine occt den görüntü gitti aynı şey occt nin güc stress testindede oldu psu için sanırım. Anakart dan ekran kartından ve psu dan şüpheleniyorum nasıl anlayabilirim sorunun neyden kaynaklı olduğunu?
Sistem özelliklerim
Ryzen 5500
MSI GTX 1660 ventus
Asrock b450m HDV r4.0
Corsair vengeance lpx 2x8 3000mhz
Psu Corsair vs550

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Bilgisayarım oyunlara girdikten bir süre sonra 5-15dk görüntü gidiyor kasa fanları isiklari çalışıyor. Occt stress testi yaptım 1 saat işlemci herhangi bir şey olmadı hata da çıkmadı sonra ram testi yaptım 1 saat yine sıkıntı yokdu. Sonra ekran kartı testi yaptım yine occt den görüntü gitti aynı şey occt nin güc stress testindede oldu psu için sanırım. Anakart dan ekran kartından ve psu dan şüpheleniyorum nasıl anlayabilirim sorunun neyden kaynaklı olduğunu?
Sistem özelliklerim
Ryzen 5500
MSI GTX 1660 ventus
Asrock b450m HDV r4.0
Corsair vengeance lpx 2x8 3000mhz
Psu Corsair vs550
Power testinde çat diye gittiyse PSU kaynaklı bir sorun olabilir.

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Power testinde çat diye gittiyse PSU kaynaklı bir sorun olabilir.
Görüntü gidiyor kasa çalışıyor ışıklar fanlar çalışıyor bilmiyorum sorunun neyden kaynaklı olduğunu tespit etsem değiştiricem ama emin olamadım bı turlu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Görüntü gidiyor kasa çalışıyor ışıklar fanlar çalışıyor bilmiyorum sorunun neyden kaynaklı olduğunu tespit etsem değiştiricem ama emin olamadım bı turlu
PSU'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben.

Top Bottom