Neler Yeni

OC'den anlayan birileri varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758

Alikose01

80+ Bronze
Hocam şuan ramlariniz 4000mhz de çalişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela benim ramlarim şuan 1333 de çalişiyor . Ama 668mhz olarak gözükür.
Bios'u sıfırladım XMP'i yi açtım o yüzden şimdilik böyle, şimdi oyuna giricem yine aynı sorun olurmu bakacaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Bios'u sıfırladım XMP'i yi açtım o yüzden şimdilik böyle, şimdi oyuna giricem yine aynı sorun olurmu bakacaz.
Dediğim gibi ramlarin frekansi 4000. ama kapanma veya hatalarla ilgili verebileceğim bir bilgi yok. Elektirik kesintisi gibi kapanmalar Ya çok isinmadan olur. Yada işlemciye veya rame overclock yapildiğinda yetersiz voltajdan kapanmaktadir.

Alikose01

80+ Bronze
Dediğim gibi ramlarin frekansi 4000. ama kapanma veya hatalarla ilgili verebileceğim bir bilgi yok. Elektirik kesintisi gibi kapanmalar Ya çok isinmadan olur. Yada işlemciye veya rame overclock yapildiğinda yetersiz voltajdan kapanmaktadir.
İşlemci 3600 ve arctic freezer esport duo ile soğutuluyor ve kasamda MSİ MAG Forge 100r yani hava akışı gayet iyi bir kasa işlemci ise hiç ısınmıyor, İşlemci ve ram'e overclock yapmadım, ancak RTX 3080 almayı düşünüyorum ancak o durumda bir işlemci overlock yapabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
İşlemci 3600 ve arctic freezer esport duo ile soğutuluyor ve kasamda MSİ MAG Forge 100r yani hava akışı gayet iyi bir kasa işlemci ise hiç ısınmıyor, İşlemci ve ram'e overclock yapmadım, ancak RTX 3080 almayı düşünüyorum ancak o durumda bir işlemci overlock yapabilirim.
anladim hadi hayirlisi bakalim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,318
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Onu öğrenmenin yolu var mı? Bir de oran bozulursa ne olur mesela 1800'e 3600 MHz yerine 1850 ile kullansam?
ns değeri falan artar. Max FCLK öğrenmenin yolu denemek
Mesaj otomatik birleştirildi:

FCLK ayarını 1867 yapın XMP açın.

Top Bottom