knkm güzel bi ayndınlatma yapmak istiyosan philips in led ve lambalarını tercih et çok güzeller ve senin dediğin işlevide yerine getiriyor ama fiyatı biraz yüksekelimde xiaomi nin lambası var her türlü renk yanıyor acaba PC nin arkasına koysam PC deki ışığa göre renk yaksa iyi olur ama bunu yapan bir cıhaz uygulama varmı veya başka tavsiyenixz varmı
bu dediğim olayı yapan uygulama varmıknkm güzel bi ayndınlatma yapmak istiyosan philips in LED ve lambalarını tercih et çok güzeller ve senin dediğin işlevide yerine getiriyor ama fiyatı biraz yüksek
dostum öyle bi uygulama yoktur varsa bile tüm ürünlerin aynı marka olması gerekir yani lamba xioami kasa asus falansa olmazbu dediğim olayı yapan uygulama varmı
bu arada o lamba 600 tl dfhjgrfhgvfdrdostum öyle bi uygulama yoktur varsa bile tüm ürünlerin aynı marka olması gerekir yani lamba xioami kasa asus falansa olmaz
130 dolarCorsair icue lt100
biliyom knkm banada biri led hediye getirdi ama 1 metre getirmiş yetmedi diye 600 tl bir metre led şerit e verdim 2 gün içim acıdıbu arada o lamba 600 TL dfhjgrfhgvfdr
ok knkm odayı topluyam bi ama önce bu halde çekersem fotoğrafı tlc ye konuk olurum yarınfoto atsana bir zahmet olmassa
knk masayı toplamaya aşırı üşendim ama şununla aynı duruyor sadece ben mavi olarak kullanıyom ışıklarıbekliyorum
https://www.hepsiburada.com/philips...ellikli-guc-adaptoru-dahildir-p-HBV00000VEW5D buda bendeki led knkmknk masayı toplamaya aşırı üşendim ama şununla aynı duruyor sadece ben mavi olarak kullanıyom ışıkları
güzel ve fazla göz almıyor yalnız o mustang yazısı güzelmiş link varmıknk masayı toplamaya aşırı üşendim ama şununla aynı duruyor sadece ben mavi olarak kullanıyom ışıkları Alıntıyı görüntüle
tablonun linkini istedim dostumgüzel ve fazla göz almıyor yalnız o mustang yazısı güzelmiş link varmı