Neler Yeni

oda aydınlatması için tavsiye

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
elimde xiaomi nin lambası var her türlü renk yanıyor acaba pc nin arkasına koysam pc deki ışığa göre renk yaksa iyi olur ama bunu yapan bir cıhaz uygulama varmı veya başka tavsiyenixz varmı

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
elimde xiaomi nin lambası var her türlü renk yanıyor acaba PC nin arkasına koysam PC deki ışığa göre renk yaksa iyi olur ama bunu yapan bir cıhaz uygulama varmı veya başka tavsiyenixz varmı
knkm güzel bi ayndınlatma yapmak istiyosan philips in led ve lambalarını tercih et çok güzeller ve senin dediğin işlevide yerine getiriyor ama fiyatı biraz yüksek

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knkm güzel bi ayndınlatma yapmak istiyosan philips in LED ve lambalarını tercih et çok güzeller ve senin dediğin işlevide yerine getiriyor ama fiyatı biraz yüksek
bu dediğim olayı yapan uygulama varmı

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bu dediğim olayı yapan uygulama varmı
dostum öyle bi uygulama yoktur varsa bile tüm ürünlerin aynı marka olması gerekir yani lamba xioami kasa asus falansa olmaz

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bu arada o lamba 600 TL dfhjgrfhgvfdr
biliyom knkm banada biri led hediye getirdi ama 1 metre getirmiş yetmedi diye 600 tl bir metre led şerit e verdim 2 gün içim acıdı

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
biliyom knkm banada biri LED hediye getirdi ama 1 metre getirmiş yetmedi diye 600 TL bir metre LED şerit e verdim 2 gün içim acıdı
foto atsana bir zahmet olmassa

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
knk masayı toplamaya aşırı üşendim ama şununla aynı duruyor sadece ben mavi olarak kullanıyom ışıkları
maxresdefault.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

knk masayı toplamaya aşırı üşendim ama şununla aynı duruyor sadece ben mavi olarak kullanıyom ışıkları
maxresdefault.jpg
https://www.hepsiburada.com/philips...ellikli-guc-adaptoru-dahildir-p-HBV00000VEW5D buda bendeki led knkm

Kutlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Kutluhan
Top Bottom