Neler Yeni

odadaki böcek nasıl öldürülür

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
odam da hamamböceği var monitöre bi uçtu allah bir kaçısım var neyse sonra dışardan izliyorum böceği bi baktım yukardaki ışıklandırmam girdi sorna böcek ilacını alıp kafasına kfasına sıktım şuan yere düşmüş yerdeki poşetlerin arasında can çekişiyor yani inşallah böcektir yoksa fare falansa pü halimize poşetlere eliyemiyorum elime sıçrar diye ordan da çıkamıyor bıraktım kendi haline ya açlıktan ölücek yada sabah odun alıp bütün poşetleri dövüceğim odam da yatamıyorum ulan babamın para verip aldığı evi kullanamıyorum böcek yüzünden bu arada böcek ilacının tarihi geçmiş böcekler zehirlenecek yaa :(((((( XD

Rammstein

80+ Silver
ÖLDÜRÜLMEZ!!!!!!!!!! Bir canlının hayatına son veriyorsunuz. Alın bir peçeteyle yemez sizi. Doğaya salın.

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ÖLDÜRÜLMEZ!!!!!!!!!! Bir canlının hayatına son veriyorsunuz. Alın bir peçeteyle yemez sizi. Doğaya salın.
ya dayı ben korkuyorum poşetin arasını bi açsam pırr uçup beni yine rahatsız edicek

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yahu ısırmaz bir şey yapmaz hayvan size. Poşeti açmadan poşetle sal doğaya.
poşet yığığnın içinde cani gibi poşete koyp ağzını bağlamadım her an üzerime atlcıak zaten elim kadar büyük adres vereyim gelin siz alın o zaman

Rammstein

80+ Silver
poşet yığığnın içinde cani gibi poşete koyp ağzını bağlamadım her an üzerime atlcıak zaten elim kadar büyük adres vereyim gelin siz alın o zaman
İlk uçakla geleyim dimi hocam? Niye atlasın suratına ya? al süpürgeyle küreği poşet yığının üstüne küreği koy. ona atlasın hemen süpürgle kapat küreğin ağzını. sal doğaya.

Batuhan5356

80+ Silver
odam da hamamböceği var monitöre bi uçtu allah bir kaçısım var neyse sonra dışardan izliyorum böceği bi baktım yukardaki ışıklandırmam girdi sorna böcek ilacını alıp kafasına kfasına sıktım şuan yere düşmüş yerdeki poşetlerin arasında can çekişiyor yani inşallah böcektir yoksa fare falansa pü halimize poşetlere eliyemiyorum elime sıçrar diye ordan da çıkamıyor bıraktım kendi haline ya açlıktan ölücek yada sabah odun alıp bütün poşetleri dövüceğim odam da yatamıyorum ulan babamın para verip aldığı evi kullanamıyorum böcek yüzünden bu arada böcek ilacının tarihi geçmiş böcekler zehirlenecek yaa :(((((( XD
Yastık fırlat :D

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
tabure varsa ters çeviip oraya fırlat ya da başka sert bi cisimle ya da babanı uyandır

T.P.G.

80+ Titanium
Nasıl bir konu lan bu :/

Napalım odandaki böceği sokmasaydın :D.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Terlikle vur hocam sağlam :D.

Top Bottom