Neler Yeni

odak arttırıcı ilaçlar var mı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
hocamlar dehb var mı yok mu bilmiyorum söyledikleri bazı şeyler var ancak psikoloğa gitmedim çok pahalı çünkü
hiç bi şeye tek başına odaklanamıyorum en az 3 4 iş aynı anda yaptığımdan hiç bi şeye tam olarak devam edemiyorum, insanların lafını dinleyemiyorum veya tam ilgimi çekmediyse herhangi bir yazı veya videoya tam dikkat kesilemiyorum bunun için kırmızı reçete olmayan ilaç gibi şeyler var mıdır?

@Gri Caner sen bilirsin belki

neoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammet öncel
ilaç bilmiyorum ama şekeri birakmayı deneyebilirsin işe yarıyor

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
hocamlar dehb var mı yok mu bilmiyorum söyledikleri bazı şeyler var ancak psikoloğa gitmedim çok pahalı çünkü
hiç bi şeye tek başına odaklanamıyorum en az 3 4 iş aynı anda yaptığımdan hiç bi şeye tam olarak devam edemiyorum, insanların lafını dinleyemiyorum veya tam ilgimi çekmediyse herhangi bir yazı veya videoya tam dikkat kesilemiyorum bunun için kırmızı reçete olmayan ilaç gibi şeyler var mıdır?

Kimmich mentality izle

GirayHan

80+ Platinum

doktorun yazarsa tabi

Concerta

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Dehb tanısını psikolog değil, psikiyatrist koyar. Genelde de kırmızı reçete yazarlar. Devlet hastanelerinde ücretsiz muayene olup ücretsiz psikolog randevusu da ayarlayabilirsin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dehb tanısını psikolog değil, psikiyatrist koyar. Genelde de kırmızı reçete yazarlar. Devlet hastanelerinde ücretsiz muayene olup ücretsiz psikolog randevusu da ayarlayabilirsin.
iki mesleği aynı sanıyordum ben hocam öğrenmiş oldum saolun. Devlet hastanesinden hangi bölüme almamız lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

doktorun yazarsa tabi

Concerta
sağlık ocağı vs yazar mı aile hekimi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sosyal medyayı ve şekeri bırak. İlaç bir yerini düzeltir bir yerini bozar. Odağın artar uykusuzluk sorunların başlar vs.
hocam bırakamıyorum 😭 iş için kullanmam gerekiyor sosyal medyayı. Şekeri deneyecem ama

GirayHan

80+ Platinum
iki mesleği aynı sanıyordum ben hocam öğrenmiş oldum saolun. Devlet hastanesinden hangi bölüme almamız lazım

sanmıyorum ama bir sor istersen. concerda kullandığında superman gibi hissediyorsun. bir ara kullandım. havada uçan sineği takip edebiliyorsun. :D

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

18 altıysan çocuk ve ergen ruh sağlığına 18 üstüysen de Psikiyatri ye randevu al.

Kırmızı reçete yazmaz aile hekimleri. Yalnızca psikiyatrist ve çocuk psikiyatristleri yazar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
18 altıysan çocuk ve ergen ruh sağlığına 18 üstüysen de Psikiyatri ye randevu al.

Kırmızı reçete yazmaz aile hekimleri. Yalnızca psikiyatrist ve çocuk psikiyatristleri yazar.
tamamdır hocam eyw

GirayHan

80+ Platinum
tamamdır hocam eyw
kıvanç hocamız doktor. o ne diyorsa onu yap. baktım şimdi kırmızı reçeteymiş concerda alamazsın maalesef. psikiyatrist'e git en güzeli bi randevu al. dikkat dağınıklığın için yazar bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom