Neler Yeni

oddysey g3 mü storydeki mi

emirfurkan1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Emir Furkan
beyler hangisi daha güzeldir? 2 sini de alabilirim bütçem var

Ekler

• Screenshot_2023-08-26-02-07-38-825_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-08-26-02-07-38-825_trendyol.com.jpg
    596.4 KB · Hit: 90
  • Screenshot_2023-08-26-01-51-00-089_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2023-08-26-01-51-00-089_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    662.5 KB · Hit: 89

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
İkisi de fiyatı için leş monitörler. Hele G3 alırsanız ghosting'den kör olursunuz. Kendisi Ghosting kronik sorunlu bir model babam bizzat kullanıyor çok pişman. Asus'un tam model ismini hatırlamadığım bir monitörü vardı ona bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan Yılmaz
İkisi de fiyatı için leş monitörler. Hele G3 alırsanız ghosting'den kör olursunuz. Kendisi Ghosting kronik sorunlu bir model babam bizzat kullanıyor çok pişman. Asus'un tam model ismini hatırlamadığım bir monitörü vardı ona bakın.
Bahsettiğiniz monitör 4200 lira. Bütçesi bu fiyatta sınırlı olanlar için önerirseniz daha iyi olur.

TİTAN.

80+ Platinum
Samsung lc24 öneririm

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Bahsettiğiniz monitör 4200 lira. Bütçesi bu fiyatta sınırlı olanlar için önerirseniz daha iyi olur.
O monitörün linkini atabilir misiniz? Bahsettiğimiz monitör aynı mı doğrulamış olalım. Bu bütçe için asus bile olmasa G3 alınmaz.

Senerr

80+ Bronze
İkisi de aynı paneli kullanıyor bence yani özellikle G3 alırsanız ghostingten kör olursunuz diyenler boş yapmış. VA panellerin çoğu zaten 144 hz için benzer ghosting sunuyorlar modeller arasında gerçekten çok az fark oluyor. Kimse 3800 tl bir 144 hz VA modeli yerine 3099 TL daha ucuz VA modele daha az ghosting yapan bir kaliteli panel koymaz bu tamamen boş bir umut. CRG5'te alsan G3'te alsan aynı derecede ufo testin olur. Bizzat iki monitörü de kullandım ben. CRG5'i arkadaşımda gördüm, G3 bende olan model zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendisi Ghosting kronik sorunlu bir model babam bizzat kullanıyor çok pişman.
Elinizdeki model sorunlu bence. Zira onun için içinde response time ayarı olması lazım öyle düzeliyor.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
İkisi de aynı paneli kullanıyor bence yani özellikle G3 alırsanız ghostingten kör olursunuz diyenler boş yapmış. VA panellerin çoğu zaten 144 hz için benzer ghosting sunuyorlar modeller arasında gerçekten çok az fark oluyor. Kimse 3800 TL bir 144 hz VA modeli yerine 3099 TL daha ucuz VA modele daha az ghosting yapan bir kaliteli panel koymaz bu tamamen boş bir umut. CRG5'te alsan G3'te alsan aynı derecede ufo testin olur. Bizzat iki monitörü de kullandım ben. CRG5'i arkadaşımda gördüm, G3 bende olan model zaten.

Elinizdeki model sorunlu bence. Zira onun için içinde response time ayarı olması lazım öyle düzeliyor.
Hocam ekran başında şu dediğinizi gördüm ağlıyorum. Kronik Ghosting sorunlu modele nasıl elinizdeki ürün sorunlu diyorsunuz? Ürünü alanların hepsi yaşıyor yaşamıyorum diyenlerin bir çoğu samsung monitörün fanboyu olmuşlar ondan olmadı diyorlar. Deliler gibi Ghosting var monitörde boş yapan sizsiniz. @ardacanci

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hocam ekran başında şu dediğinizi gördüm ağlıyorum. Kronik Ghosting sorunlu modele nasıl elinizdeki ürün sorunlu diyorsunuz? Ürünü alanların hepsi yaşıyor yaşamıyorum diyenlerin bir çoğu samsung monitörün fanboyu olmuşlar ondan olmadı diyorlar. Deliler gibi Ghosting var monitörde boş yapan sizsiniz. @ardacanci
Bende Odyssey G3 kullanıyorum ancak ghosting olayı abartılacak seviyede değil boş yapma.

Neden fan boyu olalım ki ben gayette güzel kullanıyorum, senin gözün bozuksa ne yapayım

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
3k lık 144hz monitörede bu fiyatta leş demezsiniz 75 hz satılıyor o fiyatlara

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Odyssey G3 al geç bu c*hiller anlamıyor.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Bende Odyssey G3 kullanıyorum ancak ghosting olayı abartılacak seviyede değil boş yapma.

Neden fan boyu olalım ki ben gayette güzel kullanıyorum, senin gözün bozuksa ne yapayım
Harbiden forumun kitlesi çok kötü 😀 siz kullanıyorsunuz diye iyi model olmuyor.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
3k lık 144hz monitörede bu fiyatta leş demezsiniz 75 hz satılıyor o fiyatlara
Bilmiyor ki, çoluk çocuk işte

Ben kullanıyorum diye tabii iyi olmuyor ancak sen de çamur attığın için kötü de olmuyor ben çevremdeki memnun olanları referans alarak söylüyorum. Az kafanı çalıştır.

Bildiğin tek şey gülücük atmak başka elinde savunman yok zaten.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Bilmiyor ki, çoluk çocuk işte
Yaş muhabbeti yapacak konu mu şuanda? Kronik ghosting sorunlu para tuzağı bir modelden bahsediyoruz. Şunu öneriyorsanız aklınıza yanıyorum. Çoluk çocuk demenin milleti kandırdıktan sonra anlamı kalmıyor 😀
Ghosting var mı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom