Kronik sorunlu olarak kişi gözü bozuk olduğu için öyle der, yada c*hildir. 3799 TL'ye bu monitör den daha iyisi alınmaz ben şahsen 2450 TL'ye almıştım.Yaş muhabbeti yapacak konu mu şuanda? Kronik ghosting sorunlu para tuzağı bir modelden bahsediyoruz. Şunu öneriyorsanız aklınıza yanıyorum. Çoluk çocuk demenin milleti kandırdıktan sonra anlamı kalmıyor
Ghosting var mı var.
her gördüğü va panele ghosting ghosting diye atlayan elemanYaş muhabbeti yapacak konu mu şuanda? Kronik ghosting sorunlu para tuzağı bir modelden bahsediyoruz. Şunu öneriyorsanız aklınıza yanıyorum. Çoluk çocuk demenin milleti kandırdıktan sonra anlamı kalmıyor
Ghosting var mı var.
Tamam kanka sen alabilirsin. Konu sahibi de istediğini alsın ben daha karışmıyorum. Kronik Ghosting sorunlu leş gibi bir modelden bahsediyoruz. Ghosting olduktan sonra 144 Hz olmasının bir önemi yok. Sırf ekran hertz'ine bakarak yorum yapacaksanız casper markasının para tuzağı sadece görüntü vermekten başka vasfı olmayan 200 Hz monitörü var. O alınır mı alınmaz. Buna da onlardan örnek verebiliriz.Kronik sorunlu olarak kişi gözü bozuk olduğu için öyle der, yada c*hildir. 3799 TL'ye bu monitör den daha iyisi alınmaz ben şahsen 2450 TL'ye almıştım.
Leş gibi cümlesini neye dayanarak söylüyorsun bilmiyorum ancak piyasadaki bu fiyat bandındaki çoğu cihazdan daha iyi bir monitör kendisi. Ben fanboy asla değilim hatta Samsung'u da sevmem. Asus da kullandım Philips tek kullandım en iyisi bu geldi gözüme. Va paneldir evet ama profesyonel olarak valorant oynamama rağmen ghosting rahatsız ettirmiyor. Yani ghosting var evet haklısınız ama rahatsız etmiyor işte siz bunu anlamıyorsunuzTamam kanka sen alabilirsin. Konu sahibi de istediğini alsın ben daha karışmıyorum. Kronik Ghosting sorunlu leş gibi bir modelden bahsediyoruz. Ghosting olduktan sonra 144 Hz olmasının bir önemi yok. Sırf ekran hertz'ine bakarak yorum yapacaksanız casper markasının para tuzağı sadece görüntü vermekten başka vasfı olmayan 200 Hz monitörü var. O alınır mı alınmaz. Buna da onlardan örnek verebiliriz.
Ben önermiyorum konu sahibine gitsin biraz daha koysun adamakıllı model alsın.
her gördüğü va panele ghosting ghosting diye atlayan eleman
hocam g3 monitör kullanmıyorum sorunların hiçbiri beni ilgilendirmiyor ama va panel monitörlere leş rezalet demeniz çok saçma olurSallıyor muymuşum? Boş yorum yapacağınıza biraz insanların çektiği sorunlara göz atın. Daha da mesaj yazmayacağım hatta bu forumda varsa göz ardı ediyorum sizi.
VA panel aşağılaması yapmıyorum. Her VA paneller iyi olmuyor hele bu modeldeki VA panel para tuzağı için yapılmış bir panel. İnsanlardaki "samsung bu" algısını konuşturmak için yapılmış bir model. Kaliteli VA panellerde sorun yok ancak bu fiyatlardaki ucuz VA paneller çok kötü. Bu model leş gibi. Ucuz VA panel monitör alacağıma düşük hertzli kaliteli bir panel monitör alırım. Ghosting olduktan sonra bir anlamı yok çünkü.hocam g3 monitör kullanmıyorum sorunların hiçbiri beni ilgilendirmiyor ama va panel monitörlere leş rezalet demeniz çok saçma olur
Türkiye'deki gereksiz VA panel aşağılaması
Evet bunun konusunu birisinin açması lazımdı ben açtım. Monitör incelemelerinde hangi monitör olursa olsun en az 1 tane yabancı kaynak da okurum. Nedeni ise Türkiye'de editörlerin VA paneli IPS'ten küçük görmesi. Bütün editörlerden bahsetmiyorum tabii ki. Forumumuzda da bu çok var. Mesela "paran...forum.donanimarsivi.com
Oradaki testlere bakıp yorum yaparsan yandın, ilk başta bende öyleydim sonradan bu monitörün 4 tane ufo test sonucunu değiştiren response time ayarı olduğunu ve 2 farklı modeli olduğunu görünce orada milletin attığı resimlere göre genelleme yapmak bana doğru gelmedi. En sonda kendim satın aldım memnunum bence sizin modelinizde bir sorun var.Samsung Odyssey G3 27 ghosting var
Samsung Odyssey G3 27 inch monitör var fakat ghosting var. İade etmeli miyim sizce?www.technopat.net
Samsung Odyssey G3 ghosting oluyor
Bende de aynı monitör var az önce test yaptım fakat bu kadar fazla değil. Testi at? Hocam bu ms değerlerine G24F 2 için de bakabilir miyiz? Tam olarak bir tablo yok ama G24F2 4-5ms e sahip.www.technopat.net
Samsung Odyssey g3 ghosting sorunu
Arkadaşlar merhaba bugün Amazon üzerinden Samsung Odyssey g3 aldım fakat arkadaşlar ghosting olduğunu söylüyorlar ghosting olup olmadığını nerden anlarım ve ghosting olur mu ne yapmalıyımforum.donanimarsivi.com
Samsung G3 Monitör Ghosting Problemi Ayıplı Ürün
Samsung için yazılan 'Samsung G3 Monitör Ghosting Problemi Ayıplı Ürün' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Samsung hakkında şikayet yazmak için tıkl...www.sikayetvar.com
Samsung Odyssey G3 ghosting problemi
Samsung Odyssey G3 bu monitör pazartesi günü elime ulaştı. Dün fark etmemiştim ama bugün ghosting sorunu var gibi geldi. DisplayPort'dan bağlı. OD özelliği açık. Bu soruyu sormak için biraz geç ama bir kronik sorunu var mı?www.silicone-forum.com
Sallıyor muymuşum? Boş yorum yapacağınıza biraz insanların çektiği sorunlara göz atın. Daha da mesaj yazmayacağım hatta bu forumda varsa göz ardı ediyorum sizi.
@SucukEkmek
Bence sizde sorun var hocamOradaki testlere bakıp yorum yaparsan yandın, ilk başta bende öyleydim sonradan bu monitörün 4 tane ufo test sonucunu değiştiren response time ayarı olduğunu ve 2 farklı modeli olduğunu görünce orada milletin attığı resimlere göre genelleme yapmak bana doğru gelmedi. En sonda kendim satın aldım memnunum bence sizin modelinizde bir sorun var.
Herkes memnun işte o küçük kafana şok artık bunu konuştukça batıyorsun.Bence sizde sorun var hocam
Ayrıca bu testlere bakmayıp nereye bakacağız hocam kendi göz kararımızla bir şeye tam karar mı alacağız saçmalıyorsunuzOradaki testlere bakıp yorum yaparsan yandın, ilk başta bende öyleydim sonradan bu monitörün 4 tane ufo test sonucunu değiştiren response time ayarı olduğunu ve 2 farklı modeli olduğunu görünce orada milletin attığı resimlere göre genelleme yapmak bana doğru gelmedi. En sonda kendim satın aldım memnunum bence sizin modelinizde bir sorun var.
Gözünüz rahatız oluyorsa değişim isteyin kullanmayın. Ya da verin başkasına. Ucuz bir monitör zaten çöpe atsan üzülmezsin. Burada memnun olan aktif kullanıcılar varken boşuna mesaj atıyorsunuz.
Yanlış aynaya bakıyorsunuz hocam ben ayna değilim.Herkes memnun işte o küçük kafana şok artık bunu konuştukça batıyorsun.