Neler Yeni

oddysey g3 mü storydeki mi

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Yaş muhabbeti yapacak konu mu şuanda? Kronik ghosting sorunlu para tuzağı bir modelden bahsediyoruz. Şunu öneriyorsanız aklınıza yanıyorum. Çoluk çocuk demenin milleti kandırdıktan sonra anlamı kalmıyor 😀
Ghosting var mı var.
Kronik sorunlu olarak kişi gözü bozuk olduğu için öyle der, yada c*hildir. 3799 TL'ye bu monitör den daha iyisi alınmaz ben şahsen 2450 TL'ye almıştım.

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Yaş muhabbeti yapacak konu mu şuanda? Kronik ghosting sorunlu para tuzağı bir modelden bahsediyoruz. Şunu öneriyorsanız aklınıza yanıyorum. Çoluk çocuk demenin milleti kandırdıktan sonra anlamı kalmıyor 😀
Ghosting var mı var.
her gördüğü va panele ghosting ghosting diye atlayan eleman

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hocam salııyolar ya alabilirsin g3

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Kronik sorunlu olarak kişi gözü bozuk olduğu için öyle der, yada c*hildir. 3799 TL'ye bu monitör den daha iyisi alınmaz ben şahsen 2450 TL'ye almıştım.
Tamam kanka sen alabilirsin. Konu sahibi de istediğini alsın ben daha karışmıyorum. Kronik Ghosting sorunlu leş gibi bir modelden bahsediyoruz. Ghosting olduktan sonra 144 Hz olmasının bir önemi yok. Sırf ekran hertz'ine bakarak yorum yapacaksanız casper markasının para tuzağı sadece görüntü vermekten başka vasfı olmayan 200 Hz monitörü var. O alınır mı alınmaz. Buna da onlardan örnek verebiliriz.
Ben önermiyorum konu sahibine gitsin biraz daha koysun adamakıllı model alsın.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Tamam kanka sen alabilirsin. Konu sahibi de istediğini alsın ben daha karışmıyorum. Kronik Ghosting sorunlu leş gibi bir modelden bahsediyoruz. Ghosting olduktan sonra 144 Hz olmasının bir önemi yok. Sırf ekran hertz'ine bakarak yorum yapacaksanız casper markasının para tuzağı sadece görüntü vermekten başka vasfı olmayan 200 Hz monitörü var. O alınır mı alınmaz. Buna da onlardan örnek verebiliriz.
Ben önermiyorum konu sahibine gitsin biraz daha koysun adamakıllı model alsın.
Leş gibi cümlesini neye dayanarak söylüyorsun bilmiyorum ancak piyasadaki bu fiyat bandındaki çoğu cihazdan daha iyi bir monitör kendisi. Ben fanboy asla değilim hatta Samsung'u da sevmem. Asus da kullandım Philips tek kullandım en iyisi bu geldi gözüme. Va paneldir evet ama profesyonel olarak valorant oynamama rağmen ghosting rahatsız ettirmiyor. Yani ghosting var evet haklısınız ama rahatsız etmiyor işte siz bunu anlamıyorsunuz

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
her gördüğü va panele ghosting ghosting diye atlayan eleman

Sallıyor muymuşum? Boş yorum yapacağınıza biraz insanların çektiği sorunlara göz atın. Daha da mesaj yazmayacağım hatta bu forumda varsa göz ardı ediyorum sizi.
@SucukEkmek

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Sallıyor muymuşum? Boş yorum yapacağınıza biraz insanların çektiği sorunlara göz atın. Daha da mesaj yazmayacağım hatta bu forumda varsa göz ardı ediyorum sizi.
hocam g3 monitör kullanmıyorum sorunların hiçbiri beni ilgilendirmiyor ama va panel monitörlere leş rezalet demeniz çok saçma olur

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
hocam g3 monitör kullanmıyorum sorunların hiçbiri beni ilgilendirmiyor ama va panel monitörlere leş rezalet demeniz çok saçma olur

VA panel aşağılaması yapmıyorum. Her VA paneller iyi olmuyor hele bu modeldeki VA panel para tuzağı için yapılmış bir panel. İnsanlardaki "samsung bu" algısını konuşturmak için yapılmış bir model. Kaliteli VA panellerde sorun yok ancak bu fiyatlardaki ucuz VA paneller çok kötü. Bu model leş gibi. Ucuz VA panel monitör alacağıma düşük hertzli kaliteli bir panel monitör alırım. Ghosting olduktan sonra bir anlamı yok çünkü.

Senerr

80+ Bronze

@SucukEkmek
Oradaki testlere bakıp yorum yaparsan yandın, ilk başta bende öyleydim sonradan bu monitörün 4 tane ufo test sonucunu değiştiren response time ayarı olduğunu ve 2 farklı modeli olduğunu görünce orada milletin attığı resimlere göre genelleme yapmak bana doğru gelmedi. En sonda kendim satın aldım memnunum bence sizin modelinizde bir sorun var. (y)

Gözünüz rahatız oluyorsa değişim isteyin kullanmayın. Ya da verin başkasına. Ucuz bir monitör zaten çöpe atsan üzülmezsin. Burada memnun olan aktif kullanıcılar varken boşuna mesaj atıyorsunuz.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Oradaki testlere bakıp yorum yaparsan yandın, ilk başta bende öyleydim sonradan bu monitörün 4 tane ufo test sonucunu değiştiren response time ayarı olduğunu ve 2 farklı modeli olduğunu görünce orada milletin attığı resimlere göre genelleme yapmak bana doğru gelmedi. En sonda kendim satın aldım memnunum bence sizin modelinizde bir sorun var. (y)
Bence sizde sorun var hocam😀

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa

Gözünüz rahatız oluyorsa değişim isteyin kullanmayın. Ya da verin başkasına. Ucuz bir monitör zaten çöpe atsan üzülmezsin. Burada memnun olan aktif kullanıcılar varken boşuna mesaj atıyorsunuz.
Ayrıca bu testlere bakmayıp nereye bakacağız hocam kendi göz kararımızla bir şeye tam karar mı alacağız saçmalıyorsunuz 😀
Sadece test değil, genel olarak kullanıcıların karşılaştığı sorunlar bunlar. Konularda sorunu yaşayan kişiler bir kullanıcı, NPC ya da bot değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes memnun işte o küçük kafana şok artık bunu konuştukça batıyorsun.
Yanlış aynaya bakıyorsunuz hocam ben ayna değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom