Neler Yeni

oddysey g3 mü storydeki mi

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
R değil rapor atıp enter'ladım hocam.
E-postam var merak etmeyin başka forumun adını vermek yasaktır burada diye çok şey yapmayacağım. Yoksa orada da seve seve görüşmek isterdim sizinle harcarlar sizi orada 😂
Ayrıca görüşürüz merak etme başka yerde de hiç sorun yok baban bıyere yollamaz seni zaten 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kavga ve dövüş yok ki. İki kişi var monitörü kullanan burada şuan diğeri de hala babasının kullandığı monitörü anlatmaya çalışıyor bize. Kısacası tamamen boş yapıyor. Toxic kullanıcı diyeceğim ama bu yaşını da söylüyor. Ben almadım diyor babam aldı diyor. Size soruyorum bir çocuğun babasının aldığı ürünü şikayet etmek için forumalara gelmesi normal mi ? Git babana söyle diyorum gülücük atıyor bana hala.
Bi de anlatmamıza rağmen engelledim diyor. Çocukça.

Senerr

80+ Bronze
Bi de anlatmamıza rağmen engelledim diyor. Çocukça.
Babama söz geçiremem diyor kısaca babam beni dinlemedi diyor. Babasının dinlemediği çocuğun üzerine bizim dinleyip daha da gitmeye gerek yok. O babam aldı mesajından sonra anladım ve ikinize de kavga etmeyin dedim ama ettiniz yapacak bir şey yok iki tarafında hakkı bu. Yalnız kendisinin monitörü çok az kullandığı belli orada haksızlık var. Anlatışından belli neredeyse hiç kullanmadığı yani çocuğu suçlu buluyorum. Bu yüzden kendisine de tatlı dille çocuğuma laf anlatır gibi bunu dile getirdim ama o dalga geçmeye devam etti. Tekrar diyorum hem suçlu hem güçlü olmaya çalışıyor. Kısaca engellendi.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Mesajlarınızı görmüyorum ama aşağıda yoksayılmış içeriği görüntüle diyor. Hala mesaj yazacak kadar düştünüz mü yeteri kadar anlatmadım mı size 😀

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Babama söz geçiremem diyor kısaca babam beni dinlemedi diyor. Babasının dinlemediği çocuğun üzerine bizim dinleyip daha da gitmeye gerek yok. O babam aldı mesajından sonra anladım ve ikinize de kavga etmeyin dedim ama ettiniz yapacak bir şey yok iki tarafında hakkı bu. Yalnız kendisinin monitörü çok az kullandığı belli orada haksızlık var. Anlatışından belli neredeyse hiç kullanmadığı yani çocuğu suçlu buluyorum. Bu yüzden hem suçlu hem güçlü olmaya çalışıyor. Kısaca engellendi.
Yani hocam çok haklısınız babana söz geçiremiyorsan belli ki çocuktur.

Mesajlarınızı görmüyorum ama aşağıda yoksayılmış içeriği görüntüle diyor. Hala mesaj yazacak kadar düştünüz mü yeteri kadar anlatmadım mı size 😀
Sen diptesin zaten bizim düşmemize gerek yok yaptığın şey del*kanlılık değil.

Babana bile söz geçiremiyorsun bu durumda olarak asıl sen yeteri kadar düşmüş oluyorsun.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
@SucukEkmek hocam cevap yazdığım tüm konulara gülücük atmaya devam edecek misiniz? Tartıştık bitti niye bana taktınız salın bi beni 😀 harbiden şimdi yetkili ekibine 50 tane ticket açacağım çakacaklar banı muteyi 😀 salın rica ediyorum.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
@SucukEkmek hocam cevap yazdığım tüm konulara gülücük atmaya devam edecek misiniz? Tartıştık bitti niye bana taktınız salın bi beni 😀 harbiden şimdi yetkili ekibine 50 tane ticket açacağım çakacaklar banı muteyi 😀 salın rica ediyorum.
Tamam kardeşim hadi işine rica ediyorum.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Gerekirse olmamış gibi davranalım hocam olmuyor böyle. Siz bilirsiniz yani de yazdığınız şeyi sürekli düzeltmek garibime gitti iyi forumlar inşallah tabi.
Tamam hocam olmamış gibi davranalım. Sorun yok, İyi forumlar.

Senerr

80+ Bronze
Seni zaten tutan yok, @SucukEkmek arkadaşa mesaj atıyorum sonra alınıp bana cevap veriyorsun. Muhatabım bile değilsin olsa olsa muhatabım anca monitörü kullanan baban olur. Burada monitörü kullanan biri olarak belki ghosting konusunda yardımcı olurum diye sana 1 veya 2 kere cevap verdim ve sen babam aldı kendisi iade hatta değişim ile uğraşmaya gerek duymadı dedikten sonra seninle işim bitti. Diğer mesajlarımın hepsi Sucuk ekmek hocam dahil olmakla beraber kavga etmeyin demekle geçti. Kavga etmeyin dememe rağmen ettin. Neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Seni zaten tutan yok, @SucukEkmek arkadaşa mesaj atıyorum sonra alınıp bana cevap veriyorsun. Muhatabım bile değilsin olsa olsa muhatabım anca monitörü kullanan baban olur. Burada monitörü kullanan biri olarak belki ghosting konusunda yardımcı olurum diye sana 1 veya 2 kere cevap verdim ve sen babam aldı kendisi iade hatta değişim ile uğraşmaya gerek duymadı dedikten sonra seninle işim bitti. Diğer mesajlarımın hepsi kavga etmeyin demekle geçti. Kavga etmeyin dememe rağmen ettin. Neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım.
Evet konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok, iyi forumlar herkese daha da fazla uzatmayalım. @Pasacik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,636
Üyeler
168,966
Son üye
Tutulma
Top Bottom