Neler Yeni

oddysey g3 mü storydeki mi

Senerr

80+ Bronze
Babam iade etmek istemedi çünkü hocam. Babama iade etmesini emir veremem ya çünkü.
O zaman baban ile konuş bu konuyu baban yaşında adamlara niye saldırıyorsun ? Daha babana sözünü geçirememişsin burada bize söz geçirmeye çalışıyorsun. Tamam hakkında yaşadığın kötü deneyimi anlatabilirsin ama abartmayalım değil mi ? Olayı.

Baban iade istemediğine göre memnun kalmış bence. :D

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Felsefeyi ben burda sana yapçak değilim zaten benim yapacağım felsefede senin için ağır gelir kendi dengine artislik yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade süresi dolunca mıkör olmaya başladınız 😂
Kendi dengim sizin çok üstünüzde değil mi? Benimle boşa tartışma yapmayın o zaman.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
O zaman baban ile konuş bu konuyu baban yaşında adamlara niye saldırıyorsun ? Daha babana sözünü geçirememişsin burada bize söz geçirmeye çalışıyorsun. Tamam hakkında yaşadığın kötü deneyimi anlatabilirsin ama abartmayalım değil mi ? Olayı.
Ne alaka hocam babama saldırmak ya da söz geçirememek😀 adam monitörünü laptop'una bağlamak için büyük ekranlı bir şey istedi indirimde uygun buldu diye aldı. Siz benim babamın aldığı şeyi mi sorguluyorsunuz oluyor mu öyle 😀 o benim babam tabi laf geçiremem babama.

En dipteki bir c*hil benim yarı kadarım bile olamaz 😂
Sizde bir cahilsiniz o zaman?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Baban iade istemediğine göre memnun kalmış bence. :D
İşte hocam kendi ailesine bile laf söyleyemeyen asosyal bir çocuk işte

Ne alaka hocam babama saldırmak ya da söz geçirememek😀 adam monitörünü laptop'una bağlamak için büyük ekranlı bir şey istedi indirimde uygun buldu diye aldı. Siz benim babamın aldığı şeyi mi sorguluyorsunuz oluyor mu öyle 😀 o benim babam tabi laf geçiremem babama.

Sizde bir cahilsiniz o zaman?
Neden kendi kişiliğinizi başkalarına yakıştırmaya çalışıyorsunuz?

Senerr

80+ Bronze
Baban kör olmuyorsa sorun yok, sonuçta kullanıcısı sen değilsin ? Sen kör olmayacaksın. Kullanan biri olsan tamam diyeceğim. Ayrıca uzun süre kullanmadan yorum yapmak bence saçma bir ürün hakkında onu söylemeye çalışıyorum. Lütfen kavga etmeyin. Baban daha uygun bir model yok diye iade etmemiş belli ki bunda bu kadar kavga edilecek ne var ?

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
İşte hocam kendi ailesine bile laf söyleyemeyen asosyal bir çocuk işte

Neden kendi kişiliğinizi başkalarına yakıştırmaya çalışıyorsunuz?
Ne anlatıyon canım😀 salar mısın konuyu

Baban kör olmuyorsa sorun yok, sonuçta kullanıcısı sen değilsin ? Sen kör olmayacaksın. Kullanan biri olsan tamam diyeceğim. Ayrıca uzun süre kullanmadan yorum yapmak bence saçma bir ürün hakkında onu söylemeye çalışıyorum. Lütfen kavga etmeyin. Baban daha uygun bir model yok diye iade etmemiş belli ki bunda bu kadar kavga edilecek ne var ?
İndirimde diye aldı sırf boş konuşuyorsunuz daha uzatmamıza gerek yok bence😀

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

Çık git bi şey bilmediğin forumdan mesaj kirliliği yapma.

Senerr

80+ Bronze

Hem indirimde diye aldı diyorsun hem kör oldu. Madem almasaydınız ? Hem suçlusun hem güçlü. Babası monitörü kullanıyor oğlu burada yaşananı anlatıyor. Kullanmadığın ürünü hala gömmeye devam edeceksen konu uzar hatayı buradan yapıyorsun.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Uygunsuz davranış
Allah rızası için söyleyin bu bilgileri nereden alıyorsunuz sadece sizin gözlemlediğiniz abuk sabuk meselelerden mi😀
L*n yürü defol çık git şu forumdan daha uğraşmıycam seninle mesaj kirliliği sin

Senerr

80+ Bronze
Bu konu bitmez aga. :D
Biri babasının aldığı monitörü anlatıyor muhtemelen yaşı hepimizden küçük. Tamam bunda sıkıntı yok. Biri de kullanıp üründen baya memnun olan biri. :kekw:

Top Bottom