Neler Yeni

oddysey g3 mü storydeki mi

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bu konu bitmez aga. :D
Biri babasının aldığı monitörü anlatıyor muhtemelen yaşı hepimizden küçük. Tamam bunda sıkıntı yok. Biri de kullanıp üründen baya memnun olan biri. :kekw:
Valla hocam ya kısır döngü oldu artık 😂 neyse engelledim diyor zaten bende engelledim ne hali varsa görsün çocuklarla baş etmek cidden zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne halin varsa gör bunu buraya yazacak kadar çocuksan bende seni engelliyorum git kendi çöplüğünde delikanlılık yap.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Bu konu bitmez aga. :D
Biri babasının aldığı monitörü anlatıyor muhtemelen yaşı hepimizden küçük. Tamam bunda sıkıntı yok. Biri de kullanıp üründen baya memnun olan biri. :kekw:
Anne karnından çıktığınız anda DA foruma gelip bir şey bilmeden boş muhabbetlere giriyorsunuz anladım 😀 hayatınızı bu foruma verip karşınızdakinin yaşına takıyorsunuz tabi haklı bulunmayınca yaştan ilerliyor konu😃
Sizi de engelledim.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Anne karnından çıktığınız anda DA foruma gelip bir şey bilmeden boş muhabbetlere giriyorsunuz anladım 😀 hayatınızı bu foruma verip karşınızdakinin yaşına takıyorsunuz tabi haklı bulunmayınca yaştan ilerliyor konu😃
Sizi de engelledim.
Yapabileceğin tek şey büyüklerini engellemek, ve daha pazartesi günü açtığın hesapla neyin artisligini yapıyosun 1.5 senedir bu forumdayım hiç bir şey bilmiyorsun.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Yapabileceğin tek şey büyüklerini engellemek, ve daha pazartesi günü açtığın hesapla neyin artisligini yapıyosun 1.5 senedir bu forumdayım hiç bir şey bilmiyorsun.
Bende düzenli olarak 1 senedir başka forumlarda takılıyorum ve sizden daha bilgili ve değerli bir insanım. Mesajınız uygunsuz üslup olarak işaretlendi görünce çok sevindim. Bilgi birikimi her yerde aynı olmuyor maalesef.

Senerr

80+ Bronze
Sizi de engelledim.
En azından G3'ü benim babam kullanmıyor senin baban kullanıyor.

Monitör senin olsa iade olsun, monitörün ayarları hakkında olsun işine yaracak bir kaç bilgi vermek istiyordum babamın diyorsun. Fikirde veremiyorum bu yüzden. Hadi monitörü geçtim kavga etmeyin diyorum ki mesajlarıma sabahtan beri gülücük atan sensin ona rağmen kavga etme diyorum hala mesaj yazıyorsun. Sonra da engelledim diyorsun bende senin gibi saygısız kişileri görmek istemiyorum kusura bakma ama ilk ve tek engellediğim kişi sen olacaksın muhtemelen forumda tebrikler. (y)

Forumda zaten yeniydim sende beni bir güzel karşıladın. Kendin söylüyorsun babam aldı diye bende buradan çocuk olduğunu anlıyorum kendin yaştan bahsediyorsun ben neden bahsetmeyeyim ? Çocuğa çocukmuş gibi konuşacağım bunun neresi yanlış ? Bunu bana sen mi öğreteceksin ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bende düzenli olarak 1 senedir başka forumlarda takılıyorum ve sizden daha bilgili ve değerli bir insanım. Mesajınız uygunsuz üslup olarak işaretlendi görünce çok sevindim. Bilgi birikimi her yerde aynı olmuyor maalesef.
Merak etme daha çok uyarı puanım var tecrübelerimizi yarıştıracaksak çok geride kalırsın.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
En azından G3'ü benim babam kullanmıyor senin baban kullanıyor.

Monitör senin olsa iade olsun, monitörün ayarları hakkında olsun işine yaracak bir kaç bilgi vermek istiyordum babamın diyorsun. Fikirde veremiyorum bu yüzden. Hadi monitörü geçtim kavga etmeyin diyorum ki mesajlarıma sabahtan beri gülücük atan sensin ona rağmen kavga etme diyorum hala mesaj yazıyorsun. Sonra da engelledim diyorsun bende senin gibi saygısız kişileri görmek istemiyorum kusura bakma ama ilk ve tek engellediğim kişi sen olacaksın muhtemelen forumda tebrikler. (y)

Forumda zaten yeniydim sende beni bir güzel karşıladın. Kendin söylüyorsun babam aldı diye bende buradan çocuk olduğunu anlıyorum kendin yaştan bahsediyorsun ben neden bahsetmeyeyim ?
İşte hocam çocuğun kafası çalışmıyor benimde ilk engellediğim kişi oldu kendisi yaş maş karıştıyıror saçma sapan çocukça işler

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bi kola çekirdek alayım dövüş başlamış burada
Alın gelin hocam çocuğa laf anlatmaya çalışıyoruz

Başka forumda istediğin kadar takıl biz buraya bakarız. Ki başka forumda takıldığınıda düşünmüyorum zaten çocuksun e postan bile yoktur 😂

Yok hocam hayırlısıyla bitirdik artık.
R mi attın

Yok hocam hayırlısıyla bitirdik artık.
Tek bildiğin şey gülücük atmal

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Alın gelin hocam çocuğa laf anlatmaya çalışıyoruz

Başka forumda istediğin kadar takıl biz buraya bakarız. Ki başka forumda takıldığınıda düşünmüyorum zaten çocuksun e postan bile yoktur 😂

R mi attın
R değil rapor atıp enter'ladım hocam.
E-postam var merak etmeyin başka forumun adını vermek yasaktır burada diye çok şey yapmayacağım. Yoksa orada da seve seve görüşmek isterdim sizinle harcarlar sizi orada 😂

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
R değil rapor atıp enter'ladım hocam.
E-postam var merak etmeyin başka forumun adını vermek yasaktır burada diye çok şey yapmayacağım. Yoksa orada da seve seve görüşmek isterdim sizinle harcarlar sizi orada 😂
Burda h*rcadık seni orası belli hadi ver forumun adını bakalım, ceza puanı hakkın var nasıl olsa. Rapor atmak e*kekliğe yakışmaz

Senerr

80+ Bronze
Bi kola çekirdek alayım dövüş başlamış burada
Kavga ve dövüş yok ki. İki kişi var monitörü kullanan burada şuan diğeri de hala babasının kullandığı monitörü anlatmaya çalışıyor bize. Kısacası tamamen boş yapıyor. Toxic kullanıcı diyeceğim ama bu yaşını da söylüyor. Ben almadım diyor babam aldı diyor. Size soruyorum bir çocuğun babasının aldığı ürünü şikayet etmek için forumlara gelmesi normal mi ? Git babana söyle diyorum gülücük atıyor bana hala. Sonra muhabbet yaşa döndü. Sen de o zaman vurgulama babam aldı diye. Kendisi alsa belki iade şansı olur değişim şansı olur diyeceğim babası demekki memnun hiç uğraşmamış. Babası monitörle değişim için veya iade için uğraşmadıktan sonra ben ne dersem diyeyim çözümü yok bu problemin yani babası hata yapmış. Sizin çözümünüz varsa söyleyin kavga çözülsün ?

Son düzenleme:
Top Bottom