Neler Yeni

oddysey g3 mü storydeki mi

Senerr

80+ Bronze
G3 al geç hocam bu çocuğa bakma sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merak etme uslübum gayette iyidir asıl sizin gibi c*hillerin bilgiye ihtiyacı var aç bi kitap oku sen ne anlarsın forumdan monitörden

Yanlış yaptığını anlamayacak kadar küçük birisi hocam yaşına verelim.
Bir insan neden kör olduğu modeli babasına kullandırır ki ? Zaten burada var bir gariplik. Hani konu G3'ten saptı zaten. Direkt VA panellere kaydı hatta.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Forum moderatörü de alınmaz dedi, ona gıkını bile çıkaramadın. Fazla düşürüyorsun kendini dostum😀

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hayatımda ne yapacağım konusunda size danışırsam boş bir hayat olur. Ben gerektiğinde kitabımı da okudum.
Okumamışsın belli, ya da ilköğretim kitaplarıyla kendini tatmin etmişsin.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Bir insan neden kör olduğu modeli babasına kullandırır ki ? Zaten burada var bir gariplik. Hani konu G3'ten saptı zaten.
Ya babam da aslında baya uyguna almıştı indirimdeydi çünkü. Babama almamasını söyledim ancak sırf indirimde diye para tuzağına düştü işte.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bir insan neden kör olduğu modeli babasına kullandırır ki ? Zaten burada var bir gariplik. Hani konu G3'ten saptı zaten. Direkt VA panellere kaydı hatta.
Yani madem kör oluyorsun iade et o zaman veya sat hani cidden çok bilgisiz bir insan ya.

Senerr

80+ Bronze
Ya babam da aslında baya uyguna almıştı indirimdeydi çünkü. Babama almamasını söyledim ancak sırf indirimde diye para tuzağına düştü işte.
Evet güzel ama ilk 15 günlük iade hakkınıza ne oldu peki ? 15 gün boyunca G3'e gömdünüz herhalde sadece. 😂

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Forum moderatörü de alınmaz dedi, ona gıkını bile çıkaramadın. Fazla düşürüyorsun kendini dostum😀
Sen en diptesin zaten ben düşsem de sorun yok büyük forumun küçük çocuğu seni

Senerr

80+ Bronze
Ya beyler kavga etmeyin. İkisi de ucuz bir model zaten. Konuyu niye büyütüyorsunuz. Forumda kırık monitör kullanan bile bir sürü kullanıcı var sırf ghosting var diye ve bir arkadaş kör oldu diye savunmaya gerekte yok bırakın istediği yorumu yapsın adam. İsteyen önersin, istemeyen önermesin.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Ayrıca forumun moderatörü senin gibi leş vs. De demedi öyle demediği sürece saygı duyarım.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Okumamışsın belli, ya da ilköğretim kitaplarıyla kendini tatmin etmişsin.
Okey dostum😀 senin yaşının yetmeyeceği kitaplar okudum ben. 200 sayfa kitap görsen bayılır gidersin şurada. Bana gereksiz hayat felsefeleri uydurmayı bırak da konuya dönelim.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Ya beyler kavga etmeyin. İkisi de ucuz bir model zaten. Konuyu niye büyütüyorsunuz.
Hocam arkadaş fazla abartıyor ghosting olayını bende konu sahibi arkadaşin yanlış anlamaması için uğraşıylejm

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Evet güzel ama ilk 15 günlük iade hakkınıza ne oldu peki ? 15 gün boyunca G3'e gömdünüz herhalde sadece. 😂
Babam iade etmek istemedi çünkü hocam. Babama iade etmesini emir veremem ya çünkü.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Okey dostum😀 senin yaşının yetmeyeceği kitaplar okudum ben. 200 sayfa kitap görsen bayılır gidersin şurada. Bana gereksiz hayat felsefeleri uydurmayı bırak da konuya dönelim.
Felsefeyi ben burda sana yapçak değilim zaten benim yapacağım felsefede senin için ağır gelir kendi dengine artislik yap.

Babam iade etmek istemedi çünkü hocam. Babama iade etmesini emir veremem ya çünkü.
İade süresi dolunca mıkör olmaya başladınız 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,754
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom