Neler Yeni

oddysey g3 mü storydeki mi

Senerr

80+ Bronze
Bence sizde sorun var hocam😀
Aferin, tanımadığın kişiler hakkında daha kullanmadığın monitör hakkında aşağılama yapmaya devam et. (n)
G3'ü gömüp eline ne geçecek anlamadım ? Burası G3'ü anlatma veya tecrübe paylaşma konusu olsa anlarım ama G3'ü almasan herhangi bir başka VA panel alsan yine sen ghostingten kör olacaksın bunda bir anlaşalım.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
VA panel aşağılaması yapmıyorum. Her VA paneller iyi olmuyor hele bu modeldeki VA panel para tuzağı için yapılmış bir panel. İnsanlardaki "samsung bu" algısını konuşturmak için yapılmış bir model. Kaliteli VA panellerde sorun yok ancak bu fiyatlardaki ucuz VA paneller çok kötü. Bu model leş gibi. Ucuz VA panel monitör alacağıma düşük hertzli kaliteli bir panel monitör alırım. Ghosting olduktan sonra bir anlamı yok çünkü.
Senin gözün sorunlu sanırım göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim.

Senerr

80+ Bronze
Ayrıca bu testlere bakmayıp nereye bakacağız hocam kendi göz kararımızla bir şeye tam karar mı alacağız saçmalıyorsunuz 😀
Sadece test değil, genel olarak kullanıcıların karşılaştığı sorunlar bunlar. Konularda sorunu yaşayan kişiler bir kullanıcı, NPC ya da bot değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabii ki testlere bakacağız ama oradaki testleri atan kullanıcıların çoğu konulara bile cevap vermediler. Bir de dediğim gibi 2 farklı modeli için 2 farklı ufo testi söz konusu birde içinde de bu test sonuçlarını değiştiren farklı ayarlar var. Yani testler doğru ama genelleme için yanlış.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Ayrıca bu testlere bakmayıp nereye bakacağız hocam kendi göz kararımızla bir şeye tam karar mı alacağız saçmalıyorsunuz 😀
Sadece test değil, genel olarak kullanıcıların karşılaştığı sorunlar bunlar. Konularda sorunu yaşayan kişiler bir kullanıcı, NPC ya da bot değil.

Yanlış aynaya bakıyorsunuz hocam ben ayna değilim.
Dediğim gibi yaşın küçük kardeşim, karşında tecrübeler konuşuyor. Yine de anlamak istemiyorsun.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Aferin, tanımadığın kişiler hakkında daha kullanmadığın monitör hakkında aşağılama yapmaya devam et. (n)
G3'ü gömüp eline ne geçecek anlamadım ? Burası G3'ü anlatma veya tecrübe paylaşma konusu olsa anlarım ama G3'ü almasan herhangi bir başka VA panel alsan yine sen ghostingten kör olacaksın bunda bir anlaşalım.
Gömdüğüm modeli sebepsiz yere gömmem. Sebepsiz yere gömeni ben gömerim 😊 anlarsınız, kullanıcılar aldığı ürüne bir sorunu yoksa sorunu var demez. Ancak aldığı ürünü sanki en iyisiymiş gibi gösterecek kişiler çok var.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Tabii ki testlere bakacağız ama oradaki testleri atan kullanıcıların çoğu konulara bile cevap vermediler. Bir de dediğim gibi 2 farklı modeli için 2 farklı ufo testi söz konusu birde içinde de bu test sonuçlarını değiştiren farklı ayarlar var. Yani testler doğru ama genelleme için yanlış.
Evet hocam doğru söylüyorsunuz bu cahil pasacik mıdır neyse genelleme yapıyor g3 kesinlikle alınabilir bir model gayette iyi bir paneli var.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Gömdüğüm modeli sebepsiz yere gömmem. Sebepsiz yere gömeni ben gömerim 😊 anlarsınız, kullanıcılar aldığı ürüne bir sorunu yoksa sorunu var demez. Ancak aldığı ürünü sanki en iyisiymiş gibi gösterecek kişiler çok var.
Sen gömsen gömsen böyle konuşarak kendini gömersin senin gibiler yüzünden forumda bilgi kirliliği oluyor.

Tecrübe eden biri daha benim siz kiminle konuşuyorsunuz 😀 belkide kendini büyük gösteren küçük afacanlarsınız.
Afacan kim anlaşılıyor bu çok bilmiş tavırlarınla gariban seni.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Sen gömsen gömsen böyle konuşarak kendini gömersin senin gibiler yüzünden forumda bilgi kirliliği oluyor.

Afacan kim anlaşılıyor bu çok bilmiş tavırlarınla gariban seni.
Üslup konusunda eğitime ihtiyacınız var.

Senerr

80+ Bronze
Ben en iyisi gibi göstermiyorum zaten, elimde mevcut bir model var. İlk kullandığım monitörde bu değil. O yüzden rahatsız olmuyorum dememde bir sorun yok ? Siz rahatsız oluyorsanız iade edin. Ben rahatsız olduğum şeyi kullanmam ama siz kullanıyorsunuz bende burada yanlış yaptığınızı anlatıyorum. Ayrıca 20 satırlık mesajlarımın 1 veya 2 kelimesini alıp cevap verecekseniz hatta her mesajıma gülme emojisi atacaksanız üslup eğitimi almanız gerekiyor gibi görünüyor.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
G3 al geç hocam bu çocuğa bakma sen

Üslup konusunda eğitime ihtiyacınız var.
Merak etme uslübum gayette iyidir asıl sizin gibi c*hillerin bilgiye ihtiyacı var aç bi kitap oku sen ne anlarsın forumdan monitörden

Ben en iyisi gibi göstermiyorum zaten, elimde mevcut bir model var. İlk kullandığım monitörde bu değil. O yüzden rahatsız olmuyorum dememde bir sorun yok ? Siz rahatsız oluyorsanız iade edin. Ben rahatsız olduğum şeyi kullanmam ama siz kullanıyorsunuz bende burada yanlış yaptığınızı anlatıyorum. Ayrıca 20 satırlık mesajlarımın 1 veya 2 kelimesini alıp cevap verecekseniz hatta her mesajıma gülme emojisi atacaksanız üslup eğitimi almanız gerekiyor gibi görünüyor.
Yanlış yaptığını anlamayacak kadar küçük birisi hocam yaşına verelim.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
G3 al geç hocam bu çocuğa bakma sen

Merak etme uslübum gayette iyidir asıl sizin gibi c*hillerin bilgiye ihtiyacı var aç bi kitap oku sen ne anlarsın forumdan monitörden
Hayatımda ne yapacağım konusunda size danışırsam boş bir hayat olur. Ben gerektiğinde kitabımı da okudum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom