Odyssey G4 25" 240Hz alınır mı? ?

efeamaefe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
Arkadaşlar şu sıralar 75hz monitorumden kurtulmak istiyorum ve monitor arayışındayım. en max bütçem 8k. Samsung odyssey G4 hem 240 hem bütçeme uygun. Nasıl monitor ghosting ölu piksel varmıdır ?

Arkadaşlar şu sıralar 75hz monitorumden kurtulmak istiyorum ve monitor arayışındayım. en max bütçem 8k. Samsung odyssey G4 hem 240 hem bütçeme uygun. Nasıl monitor ghosting ölu piksel varmıdır ?
Alınır Reis Samsung Fanıyım Monitörümde Samsung Hiç Sorun Yaşamadım

Bu seride ghosting sorunu yok diye biliyorum. Aldığın yeri araştır ölü piksel garantisi veriyor mu bak.

ben kullanıyorum renklerine alışmakta zorluk çektim onun dışında bir sorunum yok

Alınır sorunsuz serilerinden biri tavsiye ederim fiyatı nedir?

8 bin tl çokmu Hocam? 8bin TL'ye 240hz varmı başka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En ucuz g4 7.4k
O monitör için çok 7390 TL fiyatı varmış alınır o fiyata

8 bin tl çokmu Hocam? 8bin TL'ye 240hz varmı başka

En ucuz g4 7.4k
8k olsaydı onun yerine bu alınırdı https://www.akakce.com/monitor/en-u...KRPbpjyWmQXUdb1zI_fJm0-dOCJl26kRoC2ckQAvD_BwE

Ne gibi zorluklar çektiniz ve hangi monitörden geçiş yaptınız hocam ?
hocam ips ekranlı laptop kullanıyordum monitöre gecis yaptiktan sonra renklerde solukluk olsun ton olsun kötü geldi arastırdım kendime ayar çektim sonra gözüm alıştı

hocam ips ekranlı laptop kullanıyordum monitöre gecis yaptiktan sonra renklerde solukluk olsun ton olsun kötü geldi arastırdım kendime ayar çektim sonra gözüm alıştı
genel olarak kullanan kişilerde aynı sekilde renklerden kaynaklı sorun yaşamış geri iade felan etmiş bende iade etmeyi istedim başta sonra vazgeçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri