Odyssey G6 Oled Alınır mı?

swindler

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
510
Beyler ana monitörümü bugün sattım ve 360hz lik g6 oled modeli indirime girmis onu almayı düşünüyorum o fiyatta başka seçenek yok çünkü. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Yani monitörü sattım zaten bir şey almam lazım. O fiyata yakın başka alınabilecek model varsa onuda atabilirmisiniz. Saolun.

Alınır hocam, tertemiz monitör vallahi. Fiyatından dolayı yanından bile geçemem ama alınır.

Piksel yenilemesi, parlaklık ve yanma sorunları bi tık şüpheli gibi

O sorunlar G6 serisinde yoktu ki? Benim bildiğim G3 serisinde vardı onlar. Ki Samsung alıyorsun, en ufak sıkıntıda küt diye yenisini gönderirler.

Cok hor kullanmazsan kolay kolay yanmaz
Piksel yenileme vb kendi yaptığı oto işlemler koruma için sana sorun edecek bir şey değil
Monitör çok güzel ama korkuyorsan IPS e yönel yapacak bir şey yok

Cok hor kullanmazsan kolay kolay yanmaz
Piksel yenileme vb kendi yaptığı oto işlemler koruma için sana sorun edecek bir şey değil
Monitör çok güzel ama korkuyorsan IPS e yönel yapacak bir şey yok
Hocam ips vardi elimde zaten oled için sattım. Yani çok dert edilecek bir şey varmı sadece onu merak ediyorum. Bide mesela bu piksel yenileme meselesi nasil oluyor bianda oyundayken gidebilirmi?

Hocam ips vardi elimde zaten oled için sattım. Yani çok dert edilecek bir şey varmı sadece onu merak ediyorum. Bide mesela bu piksel yenileme meselesi nasil oluyor bianda oyundayken gidebilirmi?
Hayır monitör arada bı kendi yapıyor ben aktif kullanırken bı anda yaptığını hiç hatirlamiyorum

Hayır hocam öyle bir şey değil. Ekrandaki pikselleri çok ufak düzeyde anlık kaydırarak koruma sağlıyor. Genelde fark etmiyorsunuz çok dikkat ederseniz yakalayabilirsiniz. Benim fark ettiğim anlarda bile şu ana kadar hiç rahatsızlık vermedi. Bu arada bahsettiğiniz monitöre sahibim bence kesinlikle alınır. Sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim.

Hayır hocam öyle bir şey değil. Ekrandaki pikselleri çok ufak düzeyde anlık kaydırarak koruma sağlıyor. Genelde fark etmiyorsunuz çok dikkat ederseniz yakalayabilirsiniz. Benim fark ettiğim anlarda bile şu ana kadar hiç rahatsızlık vermedi. Bu arada bahsettiğiniz monitöre sahibim bence kesinlikle alınır. Sormak istediğiniz soru varsa cevaplayabilirim.
Hocam monitörden memnun musunuz ? Uzun kullanım sonucu ürüne dair yorumlarınız nelerdir ?

Geri