OEM GTX 1050 Tİ ALINIR MI

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
992
Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi çok uyguna 900₺ ye oem Gtx 1050 ti buldum alınır mı sizce

oem ne demek oluyor ?

oem ne demek oluyor ?
+1 aydınlatın bizi...
'Original Equipment Manufacturer' oem kart için söylüyorum(yorumum) ekran kartı piyasasına ekran kartı üretmeyip pazara girmeyen ama sadece kendi üretimi olan bilgisayarlarda kullanılmak üzere üretilen kartlar mesela hp lenovo gibi markalar hazır sistemleri var genelde toplu satış usulu mesela devlet dairelerinde okullarda görebilirsiniz

OEM dediğin zaten galax palit asus gibi markaların yaptığı 1050 ti'lara deniyor ama özellikle oem diyip marka belirtmiyorsa bu video
Sahte olacak diye bir durum yok. Hazır marka bilgisayar kasasından söküp satışa koymuş olabilir. GPU-Z fotoğrafı isterse belli olur veya görseli varsa.
900 TL'ye 1050 ti satılacağını sanmıyorum. Muhtemelen sahtedir ama emin olmak istiyorsan gpu-z isteyebilirsin.

'Original Equipment Manufacturer' oem kart için söylüyorum(yorumum) ekran kartı piyasasına ekran kartı üretmeyip pazara girmeyen ama sadece kendi üretimi olan bilgisayarlarda kullanılmak üzere üretilen kartlar mesela hp lenovo gibi markalar hazır sistemleri var genelde toplu satış usulu mesela devlet dairelerinde okullarda görebilirsiniz
Anladığım şu. Ekran kartı üretmeyen ama aynı zamandada hazır pc satan firmalar dışardan kart alıp satıyor ?

Anladığım şu. Ekran kartı üretmeyen ama aynı zamandada hazır pc satan firmalar dışardan kart alıp satıyor ?
kendi üretimleri dışarıdan alım değil mesela lenovo hp gibi markalar kendi hazır sistemlerinde koyulmak üzere kart üretimi yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi üretimleri dışarıdan alım değil mesela lenovo hp gibi markalar kendi hazır sistemlerinde koyulmak üzere kart üretimi yapıyor
o kasalardan çıkan kartlar yani oem olarak geçiyor yani orjinal üretici anlamında o kasalardan çıkan anakart ram ekran kartı gibi ürünleri oem xxxx adı altında satılıyor

Öyle diyebiliriz. Genelde ofis bilgisayarlarında fiyattan kısmak amaçlı daha kötü malzeme kalitesi ve soğutmaya sahip normalde tek alınmayacak donanımları hazır kasalarına koymak amaçlı ürettirdiği bileşenlere deniyor. Kart alıp satmıyor. Bilgisayarlarında kullanıyorlar. Sadece ekran kartı değil diğer bileşenlerde aklına gelebilir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kasalardan çıkan kartlar yani oem olarak geçiyor yani orjinal üretici anlamında o kasalardan çıkan anakart ram ekran kartı gibi ürünleri oem xxxx adı altında satılıyor
çok teşekkürler aydınlattığınız için :D

oem hp gt 1050 kullandim sorun yasamadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,388
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri