40,50 TL lik keyler sadece sağ alttaki yazıyı siler baska birsey bekleme orjinallle alakası bile olmaz1000 TL civarı olan bir ürünün 40-50tl ye satılması beni korkutuyor. Mesela ortak kodu kullanan bir kod çıkarsa benim bilgisayarıma erişme gibi şeyler olur mu? Gerçekten güvenilir mi?
Ortak kod kullanma diye bir şey yok. Her oem key tektir ve tek bilgisayarda kullanılır.1000 TL civarı olan bir ürünün 40-50tl ye satılması beni korkutuyor. Mesela ortak kodu kullanan bir kod çıkarsa benim bilgisayarıma erişme gibi şeyler olur mu? Gerçekten güvenilir mi?
Key giriyorsun tabii ki güvenli ne olmasını beklersin ki cmd den yaparsan o iş değişir ama1000 TL civarı olan bir ürünün 40-50tl ye satılması beni korkutuyor. Mesela ortak kodu kullanan bir kod çıkarsa benim bilgisayarıma erişme gibi şeyler olur mu? Gerçekten güvenilir mi?
Aynen cmd üzerinden yapıp pc bot olsun değil mi?Para vermek yerine cmd üzerinden yapmak daha mantıklı eğer 2000 TL veremiyorsanız.
yanlış bilgilendirme. oem keyler orijinal keylerdir. nasıl edinildiği tartışma konusu olabilir. ancak sadece windows logosunu kaldırmaz. sistemi orijinal yapar.40,50 TL lik keyler sadece sağ alttaki yazıyı siler baska birsey bekleme orjinallle alakası bile olmaz
Hayır.40,50 TL lik keyler sadece sağ alttaki yazıyı siler baska birsey bekleme orjinallle alakası bile olmaz
O keylerin çalıntı kredi kartları ile alınıp satilanlari var elinde patlama olasılığı var alan kişinin (veletler yine kızgın atıyor ama doğru)yanlış bilgilendirme. oem keyler orijinal keylerdir. nasıl edinildiği tartışma konusu olabilir. ancak sadece windows logosunu kaldırmaz. sistemi orijinal yapar.
yazdığım mesajı tekrar okumanı tavsiye ederim. ya da ilgili bölümü tekrar yazayım. "nasıl edinildiği tartışma konusu olabilir" ama sahtedir diyemezsin. oem keyi elinde patlayan da ne internette gördüm, ne çevremde.O keylerin çalıntı kredi kartları ile alınıp satilanlari var elinde patlama olasılığı var alan kişinin