bunu anlayacak kadar İngilizcem olduğunu düşünüyorum ama galiba bir anlamı yokbu şekilde bir cümle kurdu arkadaş yarım saattir ne demek istediğini çözmeye çalışıyorum var mı İngilizcesi iyi olan ?
Do you know who i am? diye bi cümle kurdu ve cevap olarak tabii ki sen aatroxsun tarzı bir cümle kurmaya çalıştı sanırsam ama "Of course i do you Aatrox" tarzı bi cümle çıkarttı 1 saattir bunun doğru olduğunu savunuyorbunu anlayacak kadar İngilizcem olduğunu düşünüyorum ama galiba bir anlamı yok
Do you know who i am? diye bi cümle kurdu ve cevap olarak tabii ki sen aatroxsun tarzı bir cümle kurmaya çalıştı sanırsam ama "Of course i do you Aatrox" tarzı bi cümle çıkarttı 1 saattir bunun doğru olduğunu savunuyorMantıklı bir anlamı yok, saçma bir cümle olmuş.
Elbette seni yaparım demeye çalışmışbu şekilde bir cümle kurdu arkadaş yarım saattir ne demek istediğini çözmeye çalışıyorum var mı İngilizcesi iyi olan ?
yaklaşık 1 saattir kendisine anlatmaya çalışıyoruz grupça fakat ingilizcenin esnek bir dil olduğunu ve kendi cümlesinin doğru olduğunu savunuyorElbette seni yaparım demeye çalışmış
işte onu açıklamaya çalışıyoruz grupça fakat anlamakta güçlük çekiyor fsdufsdI know you dese tamam da i do you ne la
definitelynonsense
Aslında aşırı da anlamsız değil dediği gibi bir anlamı var gramatik olarak doğru olmasa da o anlam çıkıyor bir de şu şekilde okumayı deneyinDo you know who i am? diye bi cümle kurdu ve cevap olarak tabii ki sen aatroxsun tarzı bir cümle kurmaya çalıştı sanırsam ama "Of course i do you Aatrox" tarzı bi cümle çıkarttı 1 saattir bunun doğru olduğunu savunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Do you know who i am? diye bi cümle kurdu ve cevap olarak tabii ki sen aatroxsun tarzı bir cümle kurmaya çalıştı sanırsam ama "Of course i do you Aatrox" tarzı bi cümle çıkarttı 1 saattir bunun doğru olduğunu savunuyor![]()
yaklaşık 1 saattir kendisine anlatmaya çalışıyoruz grupça fakat ingilizcenin esnek bir dil olduğunu ve kendi cümlesinin doğru olduğunu savunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte onu açıklamaya çalışıyoruz grupça fakat anlamakta güçlük çekiyor fsdufsd
Ha, şöyle olabilir:Do you know who i am? diye bi cümle kurdu ve cevap olarak tabii ki sen aatroxsun tarzı bir cümle kurmaya çalıştı sanırsam ama "Of course i do you Aatrox" tarzı bi cümle çıkarttı 1 saattir bunun doğru olduğunu savunuyor![]()