"Of course i do you "" """ ne demek?

Rochroa

80+
Reaksiyon skoru
53
bu şekilde bir cümle kurdu arkadaş yarım saattir ne demek istediğini çözmeye çalışıyorum var mı İngilizcesi iyi olan ?

bu şekilde bir cümle kurdu arkadaş yarım saattir ne demek istediğini çözmeye çalışıyorum var mı İngilizcesi iyi olan ?
bunu anlayacak kadar İngilizcem olduğunu düşünüyorum ama galiba bir anlamı yok

bunu anlayacak kadar İngilizcem olduğunu düşünüyorum ama galiba bir anlamı yok
Do you know who i am? diye bi cümle kurdu ve cevap olarak tabii ki sen aatroxsun tarzı bir cümle kurmaya çalıştı sanırsam ama "Of course i do you Aatrox" tarzı bi cümle çıkarttı 1 saattir bunun doğru olduğunu savunuyor :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mantıklı bir anlamı yok, saçma bir cümle olmuş.
Do you know who i am? diye bi cümle kurdu ve cevap olarak tabii ki sen aatroxsun tarzı bir cümle kurmaya çalıştı sanırsam ama "Of course i do you Aatrox" tarzı bi cümle çıkarttı 1 saattir bunun doğru olduğunu savunuyor :)

Benim kim oldugumu biliyormusun sorusuna mantiksiz cevap vermis anlami yok elbette seni yaparim anlamina geliyor anlamsiz

Aslında aşırı da anlamsız değil dediği gibi bir anlamı var gramatik olarak doğru olmasa da o anlam çıkıyor bir de şu şekilde okumayı deneyin
Do you know who i am?
Of course i do,you’re Aatrox

Ceviriye yazmasini soyle.
yaklaşık 1 saattir kendisine anlatmaya çalışıyoruz grupça fakat ingilizcenin esnek bir dil olduğunu ve kendi cümlesinin doğru olduğunu savunuyor

işte onu açıklamaya çalışıyoruz grupça fakat anlamakta güçlük çekiyor fsdufsd

IMG_20220527_105101.jpg

Ha, şöyle olabilir:

-Do you know who I am?
+Of course I do, you are Aatrox

Ama yine de eksik bi cümle kurmuş arkadaş

Geri