Telefonunu Çıkra
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 572
Of-topic veya geyik döndürülebilecek bir konu başlığı yoktu ondan buraya açtım.
29/05/2025
"Sıcak Fırsatlar" konu başlığı sizlere ömür....
Hazır sistemlerin kötüye gittiği zaten bilniyor. İnsanların buna ses çıkarması için uğraşan birisi olarak win almış gibi hissetmem gerekiyordu... olmadı.
Temel sebep : BELEŞÇİLİK! ve NİTELİKSİZLİK!
İnsanların koyunluğu/sürü psikolojisi, cidden bazı şeyler için Müstehak dedirtiyor.
Bi anda marjinal kesilenler mi, birbirlerini tekrar edenler mi, dayanaksız parça seçimleri mi... hepsi var.
Bunun bi adım ötesi 2016-2017 sistem toplama rehberleri seviyesi. O zamanlarda da hiçbir halt bilmeden millet birbirlerine parça öneriyordu. Şu anda yangına körükle gidiliyor + yararlı bir başlığı kirletiyorlar.
Ekonomik gidilmesini anlıyorum bununla bir sorunum yok. Bu konu "ekonomik sistem dizme" konseptinden çıktı.
Millete sistem toplama mantığının doğru düzgün anlatılmamasından dolayı millet "random bulshit" lanse ediyor. (Bu etkinlik babında değil, genel olarak var)
Başlıkta açılan konularda malum birbirlerini tekrar ediyor (bazıları utanmasa videodaki sistemi klonlayacak).
Birazcık rehber niteliği veya en azından parça hakkında dayanak sunulsa amenna. O zaman bu hareket çok daha etkili olurdu. Şu an sadece "sarp oyuncak aldım gel" den ibaret.
Bu konu hakkında iç dökmek istiyordum bu etkinliğe denk geldi. Hala tam olarak derdimi anlatamadığımı düşünüyorum. Ana konunun çok fazla yere çekilebilmesinden herhalde.
Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.
İronik geldi