Mithrandir41
80+
Dahası
- Bütçe
- 40.000
Arkadaşlar merhaba patrona laptop sipariş edeceğim. Aklımda birkaç model var fakat danışmak istiyorum. Öncelikle bütçe belirlemedim ama Max 2000 pound olsa iyi olur. Aradığım özelliklere gelince şöyle özetleyeyim. Mühendislik uygulamalarını sorunsuz çalıştırabilecek gerektiğinde 4K videolar izlenebilecek Office programlarının aktif bir şekilde açık olduğu aynı anda tarayıcıda birden fazla sekmenin sorunsuz çalıştığı bir laptop olmalı. Kısacası her konuda iyi olması gereken bir laptop arıyorum. Oyun oynanmaz ama bilmiyorum yarın bir gün oğlu oyun oynayacağım ben derse başımızı da ağrıtmasın bu arada 15.6 inç veya 16 inç laptoplara bakıyorum minimum 2K ekranı ve 120Hz olursa iyi olur. Bu arada numerik tuş bulunmuyor genelde modellerde ama olması iyi olur. Ben birkaç model bırakıyorum buraya. Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Bu laptopu 2x16 GB RAM yapıp depolamayı 512 GB yapinca fiyat 1920 yapıyor. RAM'lerin DDR5 olması da büyük avantaj.
Bu laptop nisbeten daha uygun fiyatlı oluşu ve işlemcinin en tepe seviye oluşu benim için öne çıkıyor. Ama soğutması nasıl acaba? Tabii numerik tuşların varlığı da artı bir özellik.
Bu laptopta ise ekran kartının diğer ikisine göre çok daha iyi oluşu ve 240 Hz panel oluşu öne çıkıyor ama R9- 6900HS ısınması nasıl olur acaba?
Bu sitelerden başka laptoplarda önerebilirsiniz açıklamasıyla.
Alienware m15 R7 : Gaming Laptop Computers | Dell UK
Shop Dell Alienware’s 15 inch high-performance gaming laptop supporting NVIDIA GeForce RTX graphics, Dolby Vision and view all gaming laptops at Dell.com
www.dell.com
Bu laptop nisbeten daha uygun fiyatlı oluşu ve işlemcinin en tepe seviye oluşu benim için öne çıkıyor. Ama soğutması nasıl acaba? Tabii numerik tuşların varlığı da artı bir özellik.
Bu laptopta ise ekran kartının diğer ikisine göre çok daha iyi oluşu ve 240 Hz panel oluşu öne çıkıyor ama R9- 6900HS ısınması nasıl olur acaba?
Bu sitelerden başka laptoplarda önerebilirsiniz açıklamasıyla.
Gaming Laptops | Latest Gaming Laptop Deals | SCAN UK
For high performance and immersive gaming on the go choose a gaming laptop powered by NVIDIA, Intel or AMD. Visit SCAN UK online today and find your next gaming laptop
www.scan.co.uk