Ofis için leptop öneri.

Squirtle48

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,969
Merhabalar. Ofiste kullanmak için laptop önerebilir misiniz? Microsoft uygulamaları, autocad, solidworks vb. programlar kullanılacak çoğunlukla.
Bu laptop'u babamın işyeri için alıcaz. Minimum 3000-4000tl bütçemiz max. 5000-6000tl bütçemiz var. +Laptop yerine all in one pc önerilerine de açığım.

Hocam autocad diyorsun üst düzey mi kullanılacak
Öyleyse laptop falan kesmez

Anlıyorum da iş uygulaması olunca tekli çekirdek mi kullanıyor uygulama ekran kartından yararlanıyor mu 8gb ram yeter mi intel gerektiriyor mu gibi şeyler işin içine giriyor
İşlemci = Intel Core i7 2600
Anakart = Quadro - H61-L3Y
Ekran K.= Asus GT 710
RAM = 2x4 GB 665 Mhz CL9
PSU = High Power 400W 80+
SSD = Samsung 860 EVO
Bu yazmış olduğum sistem de şuan autocad 2016'yı rahat bi şekilde açıp işlemlerimi yapabiliyorum. Referans olur mu bilmiyorum ama şuanki sistem bu, bunu değiştiricez kısmetse.

Hocam laptop dan pek anlamıyorum ama şunu tavsiye edebilirim
Bir arkadaşımda var ideapad, hiç memnun değil lenovo pek düşünmüyorum o yüzden ama teşekkür ederim önerin için. (y)

Rica ederim
Doğru diyorsun aslında, lenovo pek de iyi bir marka değil
Başka notebook markalarına yönelmek daha iyi olur

Rica ederim
Doğru diyorsun aslında, lenovo pek de iyi bir marka değil
Başka notebook markalarına yönelmek daha iyi olur
Fena marka değilde 2-3 yıla elinde patlamaya başlıyor. İş için pek anlamıyorum ne gerekir, gaming olsa dizcem ama işte. 😂 Birde piyasada F/p bu tarz laptop ne vardır yoktur bilmiyorum hiç.

Fena marka değilde 2-3 yıla elinde patlamaya başlıyor. İş için pek anlamıyorum ne gerekir, gaming olsa dizcem ama işte. 😂 Birde piyasada F/p bu tarz laptop ne vardır yoktur bilmiyorum hiç.
Hocam casper Nirvana da çok iyi ona da bakabilirsiniz

Hocam casper Nirvana da çok iyi ona da bakabilirsiniz
Biraz inceledim şuan da, https://www.casper.com.tr/casper-nirvana-a450-a550-satin-al bu all in one sizce nasıldır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz inceledim şuan da, https://www.casper.com.tr/casper-nirvana-a450-a550-satin-al bu all in one sizce nasıldır?
4420 tl olan, SSD markası falan belli değil ramler vs ekran kartı bulamıyorum bilemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,457
Üyeler
189,268
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri