Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
ekran kartına boşa para vermişsiniz ama onun dışında sistem güzel
M2 gerekir mi şuanki bakış açımla gerekmez gibi ama. Bilemedim şimdi. Overkill dediğiniz sönük mü kalmış abartı mı olmuş anlamına geliyor tam anlayamadım?Pek bir farkı yok. Bu arada söylemeyi unuttum, ne kadar ofis bilgisayarı olsa da M.2 slotu işe yarayabilir, M.2 slotu gerekmez diyorsanız A320 chipsetli anakart alın geçin. Bu arada SSD biraz overkill olmamış mı? 1 TB nedir?
Daha vermedim fikir danışıyorum. Öğrendim gerekmiyormuş ekran kartına. Teşekkür ederim yinede.ekran kartına boşa para vermişsiniz ama onun dışında sistem güzel
Bilmem, size kalmış. Kurumsal anakartlarda M.2 sayısı en az 2 oluyor, ondan dedim .M2 gerekir mi şuanki bakış açımla gerekmez gibi ama. Bilemedim şimdi.
"1 TB 860 QVO fazla değil mi" anlamında dedim. Eğer o kadar fazla alana gerek yoksa daha düşük bir SSD alınabilir. Veya M.2 slotlu bir anakart alıp M.2 SSD alabilirsiniz.Overkill dediğiniz sönük mü kalmış abartı mı olmuş anlamına geliyor tam anlayamadım?
Yani orasından emin değilim açıkcası. Daha uyguna ne olur ben bulamadım. Daha öncede laptop ve all-in-one kasa olarak konu açtım. Bir sonuca ulaşamadım. Ve baktıklarım arasında en uygun bunu toplayabildim. Varsa bir öneriniz açığım tabi yazarsanız sevinirim.ofis için pahalı ofiste sonuçta oyun oynanmayacak
zateen aldığınız işlemci içinde ekran kartı var apu sistem ekran kartı almanıza gerek yok yaniYani orasından emin değilim açıkcası. Daha uyguna ne olur ben bulamadım. Daha öncede laptop ve all-in-one kasa olarak konu açtım. Bir sonuca ulaşamadım. Ve baktıklarım arasında en uygun bunu toplayabildim. Varsa bir öneriniz açığım tabi yazarsanız sevinirim.
hayır SSD Her sisteme lazım. Yoksa kansered .zateen aldığınız işlemci içinde ekran kartı var apu sistem ekran kartı almanıza gerek yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı şekilde ssd ye de gerek yok HDD yeterli bende oyun için PC var onda bile ssd ve ekran kartı yok
Vallahi m.2lik bir işimiz daha olmadı. Yani onu gerektirecek kadar bizi tıkayan bir durumla karşılaşmadık. Alınabilir tabi ama normal ssd her türlü işimizi görüyor. Yinede bir düşüneyim en kötü 450chipsetli tercih ederim. Ekran kartıda çıktı zaten. Fiyat daha da düştü. Depolama 1TB ihtiyaç oluyor ya. Zaten yılda her kasaya ortalama 400-500gb depolama gidiyor. 2 yılda bir yeni almak demek oluyor buda.Bilmem, size kalmış. Kurumsal anakartlarda M.2 sayısı en az 2 oluyor, ondan dedim .
"1 TB 860 QVO fazla değil mi" anlamında dedim. Eğer o kadar fazla alana gerek yoksa daha düşük bir SSD alınabilir. Veya M.2 slotlu bir anakart alıp M.2 SSD alabilirsiniz.
Ben HDD hiç sevmiyorum. SSD olsun her sisteme lazım bence. Farkı SSD ye geçince anlarsınız.zateen aldığınız işlemci içinde ekran kartı var apu sistem ekran kartı almanıza gerek yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı şekilde ssd ye de gerek yok HDD yeterli bende oyun için PC var onda bile ssd ve ekran kartı yok
Katılıyorum.hayır SSD Her sisteme lazım. Yoksa kansered .
sabırsız insanlar için olabilir evethayır SSD Her sisteme lazım. Yoksa kansered .
Sistemde 500W'tan aşşağı PSU bulamadım. Tek yerden tek seferde almak istiyorum birde ayrı yerden sipariş vermeyeceğim. İşlemciyi öğrendim dahili grafik birimi varmış. Ben bilmiyordum. O yüzden ekran kartını çıkarıyorum zaten. Teşekkür ederim.Hocam sistemde zaten oyun felan oynanmayacak 3200G nin dahili grafik birimi var ekran kartı takmanıza gerek yok. OC yapılmayacak ileriye dönük sistem kurulmayacak B450 ye hiç gerek yok a320 anakart alın, 500W PSU yu 350 400W yapın her türlü besleyecektir.
hem ssd ne yapcak ofiste excel kaydederken 2sn bekleyemiyomusunuz hdd de 3sn yapsın en fazla oyun kurmayacak oynamayacakhayır SSD Her sisteme lazım. Yoksa kansered .