Neler Yeni

ofis için toparladığım sistem sizce nasıl ?

StrangeRick

80+ Bronze
Bx500 de çok sağlıklı deği. Ben olsam riske girmezdim. Şu rehberi okuyun bence:
bende onu atmıştım zaten

daha hiçbir şeyi satın almadıysan kasa ve PSU var galiba sende daha ucuza birşeyler çıkartırım
yaw keremmle siz nerdeydiniz ya kaç gündür konu açıyorum full bilmeyenler geliyo tam sipariş verdim ürünler kargoda şimdi geldiniz :)
sağlık olsun çok sağolda himi gideri yok bu siistemin beee o kadarmı kötü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende onu atmıştım zaten
valla o konuya baktım üstadda tek bx 500ü gördüm ama bi bakıcam senin tavsiye ettiğin varmı hiç 120 gb ssd ?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
yaw keremmle siz nerdeydiniz ya kaç gündür konu açıyorum full bilmeyenler geliyo tam sipariş verdim ürünler kargoda şimdi geldiniz :)
sağlık olsun çok sağolda himi gideri yok bu siistemin beee o kadarmı kötü ?

valla o konuya baktım üstadda tek bx 500ü gördüm ama bi bakıcam senin tavsiye ettiğin varmı hiç 120 gb ssd ?
sistemi komple iptal et bence edebiliyorsan 2633₺ye güzel birşeyler çıkardım ama param tam 2500 dersen ssd yi 240gb seçtim 120gb a düşür 2550₺ civarı tutuyır paran ona da yetmiyorsa ssd kalsın ram i 1 tane yap zaten elinde kasa ve psu var ileride upgrade edersin
ram i 2 tane al

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
sistemi komple iptal et bence edebiliyorsan 2633₺ye güzel birşeyler çıkardım ama param tam 2500 dersen ssd yi 240gb seçtim 120gb a düşür 2550₺ civarı tutuyır paran ona da yetmiyorsa ssd kalsın ram i 1 tane yap zaten elinde kasa ve PSU var ileride upgrade edersin
ram i 2 tane al
kral emeklerine sağlık çok teşekkür ederim ileride 2. bi sistem kurarsak bunu listeye aldım çok sağol artık mevcut sistemde ne yapılabilir ona bakıcaz çok sağolun yardımlarınız için ama bende halihazırda topladığım sistemin o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum ( düşünmek istemiyorum ) bide şey sorucam şu anki sisteme m2 taksam ssd i yerine daha iyi olurmu çok rahatsız ettim uğraştırdım sizi ama kusura bakmayın

işte maalesef sistemi aldıktan sonra söyledi :) ah be keşke 1 gün önce gelseydi

Top Bottom