Neler Yeni

Ofis koltuğu mu oyuncu koltuğu mu

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
Bütçe
10000
10k civarı bütçem var daha iyi özellikler sunucaksa biraz daha fazla verebilirim zio oyuncu koltuğu kullanıyorum çok fazla deneyimim olmadığı için hangisi daha rahat bilemiyorum sizin tecrübenize ihtiyacım var görüntü takıntım yok rahatlık konfor önemli benim için işim gereği sürekli bilgisayar başındayım o yüzden daha ergonomik ağrıları minumuma indirecek seçeneği arıyorum

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Cahit Emin
10k civarı bütçem var daha iyi özellikler sunucaksa biraz daha fazla verebilirim zio oyuncu koltuğu kullanıyorum çok fazla deneyimim olmadığı için hangisi daha rahat bilemiyorum sizin tecrübenize ihtiyacım var görüntü takıntım yok rahatlık konfor önemli benim için işim gereği sürekli bilgisayar başındayım o yüzden daha ergonomik ağrıları minumuma indirecek seçeneği arıyorum
oyuncu al bence

KYLORIN

80+ Silver
oyuncu kullNMdım ofis koltuğum var ama oyuncu almak daha mantıklı gibi bütçende yüksek

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyuncu kullNMdım ofis koltuğum var ama oyuncu almak daha mantıklı gibi bütçende yüksek
tamamen rahatlık arıyorum daha ergonomik olacaksa bütçemin tamamını harcamayabilirim

KYLORIN

80+ Silver
tamamen rahatlık arıyorum daha ergonomik olacaksa bütçemin tamamını harcamayabilirim
yani oyuncu koltuğu daha rahattır ve daha ergonoımiktir. nasıl olsa yastık gibi oluyor ve altındaki katrılığı hissettmiyorsun

Amd34

80+ Silver
Oyuncu koltuğu tabi ki xdrive modellerine bakabilirsin

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Berkecan Ergin
hawk future koltuk al geç uğraşma oyuncu koltuğu daha iyi

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
hawk future koltuk al geç uğraşma oyuncu koltuğu daha iyi
bende uzun zamandır ona bakıyorum hocam ama tecrübeleri duymak istedim kullananlara sorduğumda çoğu olumlu yanıt verdi

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Oyuncu koltuğu alacaksan kumaş al deri yakar

EsdeathSama

80+ Bronze
Hawk future kullanıyorum, gayet iyi koltuk. Ikea markus mantıklı gelmiyor sünger kalınlığı ciddi fark yaratıyor. Hawk garanti olarak çok iyi, bir kere işim düşmüştü ve yeni parçamı direkt gönderdiler.

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin
ikea da denedim modelleri hiçbiri içime sinmedi zaten ikeadan almayı düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hawk future kullanıyorum, gayet iyi koltuk. Ikea markus mantıklı gelmiyor sünger kalınlığı ciddi fark yaratıyor. Hawk garanti olarak çok iyi, bir kere işim düşmüştü ve yeni parçamı direkt gönderdiler.
büyük ihtimal bende future alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ofis koltukların da boyun destekleri daha iyi gibi

Top Bottom