Ofis koltuğu mu oyuncu koltuğu mu

heKKin

80+
Reaksiyon skoru
55
Bütçe
10000
10k civarı bütçem var daha iyi özellikler sunucaksa biraz daha fazla verebilirim zio oyuncu koltuğu kullanıyorum çok fazla deneyimim olmadığı için hangisi daha rahat bilemiyorum sizin tecrübenize ihtiyacım var görüntü takıntım yok rahatlık konfor önemli benim için işim gereği sürekli bilgisayar başındayım o yüzden daha ergonomik ağrıları minumuma indirecek seçeneği arıyorum

10k civarı bütçem var daha iyi özellikler sunucaksa biraz daha fazla verebilirim zio oyuncu koltuğu kullanıyorum çok fazla deneyimim olmadığı için hangisi daha rahat bilemiyorum sizin tecrübenize ihtiyacım var görüntü takıntım yok rahatlık konfor önemli benim için işim gereği sürekli bilgisayar başındayım o yüzden daha ergonomik ağrıları minumuma indirecek seçeneği arıyorum
oyuncu al bence

oyuncu kullNMdım ofis koltuğum var ama oyuncu almak daha mantıklı gibi bütçende yüksek

tamamen rahatlık arıyorum daha ergonomik olacaksa bütçemin tamamını harcamayabilirim
yani oyuncu koltuğu daha rahattır ve daha ergonoımiktir. nasıl olsa yastık gibi oluyor ve altındaki katrılığı hissettmiyorsun

Oyuncu koltuğu tabi ki xdrive modellerine bakabilirsin

hawk future koltuk al geç uğraşma oyuncu koltuğu daha iyi

Hawk future kullanıyorum, gayet iyi koltuk. Ikea markus mantıklı gelmiyor sünger kalınlığı ciddi fark yaratıyor. Hawk garanti olarak çok iyi, bir kere işim düşmüştü ve yeni parçamı direkt gönderdiler.

ikea da denedim modelleri hiçbiri içime sinmedi zaten ikeadan almayı düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hawk future kullanıyorum, gayet iyi koltuk. Ikea markus mantıklı gelmiyor sünger kalınlığı ciddi fark yaratıyor. Hawk garanti olarak çok iyi, bir kere işim düşmüştü ve yeni parçamı direkt gönderdiler.
büyük ihtimal bende future alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ofis koltukların da boyun destekleri daha iyi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,224
Üyeler
186,035
Son üye
berksnr