Neler Yeni

Ofis koltuğu mu oyuncu koltuğu mu

MRERAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Rıza Erat
Geçen hafta exvega andromeda aldım bel yastığı visco ve içinde titreşimli bir motor var pille çalışıyor masaj niyetine. Gayet iyi kurulumu da kolaydı şeması rahat anlaşılır. 145kg kadar destekliyor gayet sağlam 1 haftadır hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım.
garanti konusunda çok kötü bir firma koltuk rahat fakat işiniz düşerse geçmiş olsun mahallede koltukçuda tamir ettirin daha iyi olur öyle bir garantisi var

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
garanti konusunda çok kötü bir firma koltuk rahat fakat işiniz düşerse geçmiş olsun mahallede koltukçuda tamir ettirin daha iyi olur öyle bir garantisi var
Bir tanıdığım da aynı marka koltuk aldı zamanında. 2-3 ay önce bir parçasında sorun çıktı garantisi devam ettiği için parça gönderimi yaptılar. Sorun yaşayacağımı sanmıyorum pek. Günümüzde her firma ile garantiyle alakalı sorun yaşıyoruz zaten.

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berat Taşçı
Oyuncu koltuğu model olarakta önerebileceklerim şunlar
Warrior Kratos
Xprime
Xdriver

heKKin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Keskin

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Onur Kartal
Geçen hafta exvega andromeda aldım bel yastığı visco ve içinde titreşimli bir motor var pille çalışıyor masaj niyetine. Gayet iyi kurulumu da kolaydı şeması rahat anlaşılır. 145kg kadar destekliyor gayet sağlam 1 haftadır hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım.
konforlu bir şeye benzıyor deneyimlerın nasıl ?

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Beyler xdrive toryum ve HAWK fab v4 arasındayım bir sürü video ve konulara baktım herkes bir şey diyor kafam karıştı bir yardımcı olurmusunuz sipsriş vericem
165 boy 70 kg yum

asafiso

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Asaf Fiso
yıllardır oyuncu koltuğu kullanıyorum hiç çekinme bütçeden yana sıkıntın yoksa. marka önerisi olarak zioya hiç girme bence xdrive ın aşırı rahat modelleri var ama boyuna uygun seçmen gerek yoksa hangi marka alırsan al tam randıman alamazsın xdriveın uzun süreli kullanıımı ve bakımı malzemesi güzel o yüzden öneriyorum fp markalar da var rampage gibi
kankam niye zioya girmemesini söyledin zio almayı düşünüyordum merak ettim

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
konforlu bir şeye benzıyor deneyimlerın nasıl ?
Gayet iyi daha önce oyuncu koltuğu hiç kullanmamıştım bu yüzden bel yastığı ilk başta garip geldi hatta rahat oturamadığımı hissettim ilk 2 gün bel yastığı olmadan kullandım. Sonra koltuğu biraz geri yatırınca bel desteğinin önemi anlaşılıyor meğer çok dik oturuyormuşum. Bel yastığında masaj fonksiyonu var. Masaj dediysem bariz masaj değil tabii ki titreşim yapıyor, iki adet pil ile çalışıyor. Çok fonksiyonel bir masaj yapamasa da bu fiyata düz koltuklar da var ona göre değerlendirirsek güzel bir özellik. Bende bel fıtığı var ağrım olunca açıp yaslanıyorum arkama iyi geliyor. Genel olarak memnunum.

Ayliz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ayliz
10k civarı bütçem var daha iyi özellikler sunucaksa biraz daha fazla verebilirim zio oyuncu koltuğu kullanıyorum çok fazla deneyimim olmadığı için hangisi daha rahat bilemiyorum sizin tecrübenize ihtiyacım var görüntü takıntım yok rahatlık konfor önemli benim için işim gereği sürekli bilgisayar başındayım o yüzden daha ergonomik ağrıları minumuma indirecek seçeneği arıyorum
Kanepe bulabilirsen güzel olur yumuşacık hem yatarsın PQJSQPJSPQJD

Top Bottom