Ofis koltuğu mu oyuncu koltuğu mu

10k civarı bütçem var daha iyi özellikler sunucaksa biraz daha fazla verebilirim zio oyuncu koltuğu kullanıyorum çok fazla deneyimim olmadığı için hangisi daha rahat bilemiyorum sizin tecrübenize ihtiyacım var görüntü takıntım yok rahatlık konfor önemli benim için işim gereği sürekli bilgisayar başındayım o yüzden daha ergonomik ağrıları minumuma indirecek seçeneği arıyorum
Ofis derim ben. Kaliteli bi ofis opyuncudan iyi

10k civarı bütçem var daha iyi özellikler sunucaksa biraz daha fazla verebilirim zio oyuncu koltuğu kullanıyorum çok fazla deneyimim olmadığı için hangisi daha rahat bilemiyorum sizin tecrübenize ihtiyacım var görüntü takıntım yok rahatlık konfor önemli benim için işim gereği sürekli bilgisayar başındayım o yüzden daha ergonomik ağrıları minumuma indirecek seçeneği arıyorum
oyuncu koltuklarını estetik açıdan çok kötü buluyorum. 10k bütçeyle ıkea gibi bir yerden almayı tercih ederdim.

Bütçen çok iyi al iyi bir gaming koltuk hayattan zevk alırsın + bende yok ama olsa elbette mükemmel olur

ikeadakileri denedim hocam hiç iyi değiller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi ofis koltuğu ama
Örneğin İkea Markus birebir kullandım şuanki kullandığım hawk fab v5'i tokat manyağı yapar Xdrive vs daha diğer markalarında koltuklarını kullandım ancak markus kadar rahat edemedim fab'ı da bütçe meselesinden almıştım

Örneğin İkea Markus birebir kullandım şuanki kullandığım hawk fab v5'i tokat manyağı yapar Xdrive vs daha diğer markalarında koltuklarını kullandım ancak markus kadar rahat edemedim fab'ı da bütçe meselesinden almıştım
anladım hocam tavsiyeler çok değişiyo birisi ikea iyi diyor birisi hawk iyi diyor çok yararlı olmadı

ofis koltuğuda kullandım, kumaş olarak hawk future bu bütçede alınabilecek en iyi koltuklardan. Hemde daha uzun ömürlü olur,

ıkea markus baya rahat dıyenler var ama

Geçen hafta exvega andromeda aldım bel yastığı visco ve içinde titreşimli bir motor var pille çalışıyor masaj niyetine. Gayet iyi kurulumu da kolaydı şeması rahat anlaşılır. 145kg kadar destekliyor gayet sağlam 1 haftadır hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım.

yıllardır oyuncu koltuğu kullanıyorum hiç çekinme bütçeden yana sıkıntın yoksa. marka önerisi olarak zioya hiç girme bence xdrive ın aşırı rahat modelleri var ama boyuna uygun seçmen gerek yoksa hangi marka alırsan al tam randıman alamazsın xdriveın uzun süreli kullanıımı ve bakımı malzemesi güzel o yüzden öneriyorum fp markalar da var rampage gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,418
Üyeler
186,061
Son üye
omervefai
Geri