Ofis laptopu önerisi

Sofu_54

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
Selam avukat arkadaşım için laptop bakıyorum numpadli ve batarya süresi iyi olsun belirli bir bütçe yok f/p önerilerinizi bekliyorum.

bütçeniz? 20-30 arasına ofis için güzel laptoplar var.
Sadece sarj süresi sizin için önemli mi?

hız mı yoksa batarya süresi mi tercih edersiniz. Ofiste sürekli kablo da olacağı için hız daha iyi olabilir.

bütçeniz? 20-30 arasına ofis için güzel laptoplar var.
Sadece sarj süresi sizin için önemli mi?

hız mı yoksa batarya süresi mi tercih edersiniz. Ofiste sürekli kablo da olacağı için hız daha iyi olabilir.
Hocam valla şu an bataryası bitik bir şeyle bile işlerini halledebiliyor :D Birinden feraget etmek istemiyorum, taksitle 40-45'e kadar çıkabiliriz. Çıkmaya gerek yok derseniz daha ucuzlarıda olur.

30k ya şunu önerebilirim ekranı çok kaliteli. idefix - Trendyol - Pazarama hangisi taksite uygunsa sizin için.
Ram 16 yani birçok belge ve sekme açtığınızda sorun yaşamazsınız.

21bin TL'ye ise bunu öneririm. Ek olarak 8gb ram alırsanız 16gb ram olur çok iyi olur.
Amazon - Trendyol

Ofis için 30bin tlyi aşmaya gerek yok, hayırlı olsun.

30k ya şunu önerebilirim ekranı çok kaliteli. idefix - Trendyol - Pazarama hangisi taksite uygunsa sizin için.
Ram 16 yani birçok belge ve sekme açtığınızda sorun yaşamazsınız.

21bin TL'ye ise bunu öneririm. Ek olarak 8gb ram alırsanız 16gb ram olur çok iyi olur.
Amazon - Trendyol

Ofis için 30bin tlyi aşmaya gerek yok, hayırlı olsun.
Hocam ilk cihazda numpad yok, birde işlemcisi çok eski nesil değil mi?
İkincisi güzelmiş ama bütçe varken biraz adha iyisini almak isterim.

Hocam ilk cihazda numpad yok, birde işlemcisi çok eski nesil değil mi?
İkincisi güzelmiş ama bütçe varken biraz adha iyisini almak isterim.
işlemciler eski değil. Numpad, laptoplarda olmayabilir sorun olmaz olursa 16inç falanl aın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,369
Üyeler
190,022
Son üye
Hatex
Geri