Ofisel Alpha Fab1 alınır mı?

Maeve Wiley

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,003

Bu koltuk alınır mı? Boy 1.73 Kilo 51

Öncelikle kas çalışıp 10 kilo alsanız çok iyi vücud yaparsınız. Onun dışında xrover Bergaman a da bakın 900tl olacak

Öncelikle kas çalışıp 10 kilo alsanız çok iyi vücud yaparsınız. Onun dışında xrover Bergaman a da bakın 900tl olacak
Hocam kim vücut yapmayı düşünmez ki :D ? Gerek metabolizma kaynaklı sıkıntılar gerek parasal sıkıntılardan ötürü bir çoğumuz yapamıyoruz zaten.

Konuya gelecek olursak alınabilir diye düşünüyorum.

Konu sahibi bayan hocam.
Bayanlar kas yapamaz demiyorum bu arada,sadece bayanlarda kas gelişmesi erkeklerle kıyaslandığında daha az gelişiyor.

Konu sahibi bayan hocam.
Bayanlar kas yapamaz demiyorum bu arada,sadece bayanlarda kas gelişmesi erkeklerle kıyaslandığında daha az gelişiyor.
O zaman tercih onun ama boyuna oranla kilosu az gelmişti öneri yapayım dedim kadınların kas ihtiyacı erkeklere nazaran daha azdır.

Konu sahibi bayan hocam.

Bayanlar da kas yapabilir hocam.

Hocam siz yazmadan önce düzenledim.

O zaman tercih onun ama boyuna oranla kilosu az gelmişti öneri yapayım dedim kadınların kas ihtiyacı erkeklere nazaran daha azdır.
Konu dışında baya bir konuşmuşsunuz :) Ben 51 kiloyu fazla bile buluyorum ve kas yapmakla uğraşmayı sevmiyorum.
Koltuk hakkında fikri olan var mı?

Konu dışında baya bir konuşmuşsunuz :) Ben 51 kiloyu fazla bile buluyorum ve kas yapmakla uğraşmayı sevmiyorum.
Alınabilir demiştim hocam, arkadaşım da almıştı şu an kendisi ile konuşmuyoruz ancak aldığı sıralar memnundu.

Aynen hocam kusura bakmayın,öyle oldu biraz.
Bence alınabilir,birisinde görmüştüm.

Geri