14 gün içerisinde iptal edilirse parayı geri iade ediyorlardı. Tabi sistem değiştiyse bilemem.Ben bugün Öğrenci planı aldım 3 saat sonra iptal ettim. Para iadesi gelir mi? (Adobe Creative Cloud)
3 saat sonra iade ettim ama korkmuyorum değil14 gün içerisinde iptal edilirse parayı geri iade ediyorlardı. Tabi sistem değiştiyse bilemem.
Gelir zaten orada zaten ücret iadesi yapılmıştır gibi şeyler yazıyor olması lazım.3 saat sonra iade ettim ama korkmuyorum değil
tam olarak nerede hocam ? Şuana kadar bir şey göremedim.Gelir zaten orada zaten ücret iadesi yapılmıştır gibi şeyler yazıyor olması lazım.
hocam bu ekran da aboneliğinin yönetildiği yerde iptal ederken sana Ücret iadesi yapılacak veya sonrasında ücret iaden bankana göre değişir gibi şeyler söylediyse gelir eğer adamlar ücret iadesi yapılmayacak yada yapılacağını söylemedilerse bilemicem.tam olarak nerede hocam ? Şuana kadar bir şey göremedim.
Biraz daha sıkıştırdım botu, mecburen canlı birisine bağladı. Onunla konuştuğumuzda eğer doğru diyorsa 5 ya da 7 gün içerisinde iade tarafıma geçecekmiş.hocam bu ekran da aboneliğinin yönetildiği yerde iptal ederken sana Ücret iadesi yapılacak veya sonrasında ücret iaden bankana göre değişir gibi şeyler söylediyse gelir eğer adamlar ücret iadesi yapılmayacak yada yapılacağını söylemedilerse bilemicem.
Tamamdır dediğim gibi olmuş muhtemelen sorun yokBiraz daha sıkıştırdım botu, mecburen canlı birisine bağladı. Onunla konuştuğumuzda eğer doğru diyorsa 5 ya da 7 gün içerisinde iade tarafıma geçecekmiş.