Neler Yeni

Öğrencilere Tablet Bilgisayar Verme Süreci!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Erdoğan: İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz bir süreci başlattık.
Evet bu konu hakkında ki görüşleriniz nelerdir? Bence gayet güzel icraat umarım en son dediklerinde ki gibi dağıtırlar ihtiyacı olan alır.
Konuyla bağımsız şekilde +1 icraat sonrasında -45 umarım göz boyamak için değildir. Şimdiden hayırlı olsun. Başlık içinde kusura bakmayın ne yazacağımı bilemedim. Daha hiçbir haber sitesinde yazmıyor televizyonda izledim yazdığı an kaynak olarak ekleyeceğim.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neyse

Furkan1461

80+ Silver
Liselilere de tablet verecektiler boş vaatler 😅

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
LA OLM BUNLAR HANGİ ÖĞRENCİDE VAR LA yıllardır fatih projesiyle dağıtılıyordu hiç bir tane tanıdıkta falan yok
valla meslek liselerine fln vermişlerdi. babamda var. ama abi ne reset atabiliyosun ne başka bişey aşırı dandik ya herifler öyle bi yazılım şeetmişler ki ders şeyleri dışında bişey için kullanılmasın.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla meslek liselerine fln vermişlerdi. babamda var. ama abi ne reset atabiliyosun ne başka bişey aşırı dandik ya herifler öyle bi yazılım şeetmişler ki ders şeyleri dışında bişey için kullanılmasın.
Zaten amacı doğrultusunda kullanılması en iyisi adı üstünde eğitim için veriliyor. Yine de ne b*k olduğunu biliyorum.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Erdoğan: İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz bir süreci başlattık.
Evet bu konu hakkında ki görüşleriniz nelerdir? Bence gayet güzel icraat umarım en son dediklerinde ki gibi dağıtırlar ihtiyacı olan alır.
Konuyla bağımsız şekilde +1 icraat sonrasında -45 umarım göz boyamak için değildir. Şimdiden hayırlı olsun. Başlık içinde kusura bakmayın ne yazacağımı bilemedim. Daha hiçbir haber sitesinde yazmıyor televizyonda izledim yazdığı an kaynak olarak ekleyeceğim.
Acundan para geldi tabii şimdi hangi teşkilat başkaninin arabasina mazot olur o paralar

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İnşallah bana verir
Verirse İncelemesini direk yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,865
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom