Öğrencilere Tablet Bilgisayar Verme Süreci!

valla meslek liselerine fln vermişlerdi. babamda var. ama abi ne reset atabiliyosun ne başka bişey aşırı dandik ya herifler öyle bi yazılım şeetmişler ki ders şeyleri dışında bişey için kullanılmasın.
Bildiğim kadarı ile kısıtlamalar kaldırılabiliyor müdahale ile.

İnşallah ihtiyacı olanlar alır

ben 2. sınıfa giderken lisede laptop vercekler demişti şuan lise 2 yim ne laptop var ne tablet

İstisnasız bütün öğrencilere tablet öğretmenlere laptop veren Almanya kıskanıyor bizi😎

Ama yine güzel iş ben taa ilkokulda ikende vericez dediler umarım bu sefer verirler

500.000 kişiye 2000 TL'lik laptop verirlerse -ki bu ideal bir miktar- 1 milyar TL ediyor.
O kadar büyük bir miktar değil gibi, umarım eğitim gibi önemli bir husus için böyle bir miktar gözden çıkarılabilir.

500.000 kişiye 2000 TL'lik laptop verirlerse -ki bu ideal bir miktar- 1 milyar TL ediyor.
O kadar büyük bir miktar değil gibi, umarım eğitim gibi önemli bir husus için böyle bir miktar gözden çıkarılabilir.

'DİYANET BÜTÇESİ HER YIL ARTIYOR'
Kuruma, 2020 yılı için 11.5 milyar TL, 2021 yılı için 12.3 milyar TL ve 2022 yılı için 13.1 milyar TL ödenek verilmesi öngörülerek, Diyanet'e üç yıl için yaklaşık 37 milyar TL ödenek ayrıldı
Bu haber yeterli mi?

LA OLM BUNLAR HANGİ ÖĞRENCİDE VAR LA yıllardır fatih projesiyle dağıtılıyordu hiç bir tane tanıdıkta falan yok
La bende var ablamdan kalma ama şuan kullanılmaz halde batarya 1 saatte bitiyo gibi bişi

Dandikliğinden değil eskimişliğinden bence yani 4 5 yıllık
İlk verildiğinde de çok iyi değildi. Arkadaşlarım kullanmıştı da ben hiç kullanmamıştım

Verince uygulama iniyorsa iyi. Çizim falan yaparım iyi olur.

Geri