Öğrenciye 800-900 bandı araba

AMD işlemci çok ısınır abi = DSG çok sıkıntı çıkartır abi

Bitmeyen efsaneler...

hocam civic lerin geneli ağır hasar kayıtlı ya da 3-5 değişenli onun dışındada geneli 3 parçadan fazla boyalı temizini bulmak zor kilometreler uçuk zaten düşük kilometreleri bile hasar kayıtlı utanmasalar fabrikadan hasar kayıtlı çıkaracaklar.
Hocam fd6 nınki 800-900 bandında vardır temizi yoksa biz 1m istiyelim :D

Bitmeyen efsaneler...
hocam normalde güzel bir şanzıman ama çok bakım isteyen bir şanzıman ve 2.el alıyorsunuz ne kadar bakım yapıldı özenle bakmak lazım dsg ye ki sorun çıkarmasın ama önceki sahibi şanzımana bakım yapmadıysa dsg nin sorunu bitmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fd6 nınki 800-900 bandında vardır temizi yoksa biz 1m istiyelim :D
hocam temizini bulmak aşırı zor adamlar arabayı çarpışan araba gibi kullanıyorlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...vic-sedan-1.6-i-vtec-premium-1257358319/detay şöyle var ama siyah eğer ki adana gibi bir yerde yaşıyorsanız ya da yaşadıysanız siyah arabanın ne tür bir ızdırap olduğunu az çok biliyorsunuzdur 2 parçada boyası var.

hocam normalde güzel bir şanzıman ama çok bakım isteyen bir şanzıman ve 2.el alıyorsunuz ne kadar bakım yapıldı özenle bakmak lazım dsg ye ki sorun çıkarmasın ama önceki sahibi şanzımana bakım yapmadıysa dsg nin sorunu bitmez.

hocam temizini bulmak aşırı zor adamlar arabayı çarpışan araba gibi kullanıyorlar.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...vic-sedan-1.6-i-vtec-premium-1257358319/detay şöyle var ama siyah eğer ki adana gibi bir yerde yaşıyorsanız ya da yaşadıysanız siyah arabanın ne tür bir ızdırap olduğunu az çok biliyorsunuzdur 2 parçada boyası var.
2011 ve 100kkmde aslında hocam temiz sayılabilir ama 885de çokmuş. Ben bakmayalı artmış piyasa. Ben onsan temizlerini 700-750 gibi hatırlıyorum.

Amarok gibi pick-up da alıp arka vererek aralardan gitmekte zevklidir hocam haberiniz olsun arabanın kasa büyük bir de 2.0 motor çift turbo olunca atik oluyor güzel bi kalkış hissiyatı var dışardanda bakınca uf lan makineye bak o kasayla sağlam gidiyor dedirtiyor.

2011 ve 100kkmde aslında hocam temiz sayılabilir ama 885de çokmuş. Ben bakmayalı artmış piyasa. Ben onsan temizlerini 700-750 gibi hatırlıyorum.
bomboş km biraz yüksek düşükde var bassan gitmezler 700 falan ama civiclerin geneli şuan patlak.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...vw-amorok-2.0tdi-higline-4x4-1252404252/detay bunlarda çekiş ayarlamada var önden çekiş arkadan itiş ve 4 çeker olarak ayarlayabiliyorsun kilometer yüksek tabi bunun ama amarok dışındada bulunabilir.

Amarok gibi pick-up da alıp arka vererek aralardan gitmekte zevklidir hocam haberiniz olsun arabanın kasa büyük bir de 2.0 motor çift turbo olunca atik oluyor güzel bi kalkış hissiyatı var dışardanda bakınca uf lan makineye bak o kasayla sağlam gidiyor dedirtiyor.

bomboş km biraz yüksek düşükde var bassan gitmezler 700 falan ama civiclerin geneli şuan patlak.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...vw-amorok-2.0tdi-higline-4x4-1252404252/detay bunlarda çekiş ayarlamada var önden çekiş arkadan itiş ve 4 çeker olarak ayarlayabiliyorsun kilometer yüksek tabi bunun ama amarok dışındada bulunabilir.
daha dün canlıda gördüm hocam gercekten iyi araba. pederinde gönlünü alır. motorda güclüyse bundan alak bari. ama işte sorun cıkarır mı.. cıkarırsa kac binlik oluruz tahmini..

bu aralıkta araba düşünüyorum ama bilgim yok hiç. manuel ehliyetim var ama otomatik surebiliyomuşum sanırım. oto olması daha iyi. şimdi bu paraya bmw almakta var ama tamirine yetecek param yok. o yüzden iyi görünümlü az yakar çok kaçar bi arabaya ihtiyacım var. ne olmalı sizce. yada 800ü bi arabaya baymak yerine 400 500 bandı bi ies vs alıp 300 harcamak mı mantıklı acaba. biraz da serseri görünümlü olursa iyi olur 🫠
Leon veya golf 7

daha dün canlıda gördüm hocam gercekten iyi araba. pederinde gönlünü alır. motorda güclüyse bundan alak bari. ama işte sorun cıkarır mı.. cıkarırsa kac binlik oluruz tahmini..
Eniştmde var hocam amarok felaket hor kullanıyo daha masrafı çıkmadı çok şükür manuel alacaksanız alın tavsiyem dsg ye 2. El de cok bulasmayin.

En iyi araba masrafsız arabadır. Bunu ilk arabanı alıp kullanıp sattıktan sonra anlayacaksın.
Tavsiyem Japon yada Kore grubuna girmen. Ama gidip Honda Civic oynanmış yağı suyu bakım parasına arabaya çelik jant alınmış triger seti değişeceği parasına gidip kutu başa anfi konulmus arabadan uzak dur. Genelleme yanlış olur illa ki modifiyeli araç bakımsız demek. Fakat ben bu zamana kadar modifiyeli araç hep üzmüştür. Modifiyesiz orijinal binilmis araçta sadece bakımdan bakıma sanayiye götürmüştür.

Bitmeyen efsaneler...
Hurafe değil ki Volkswagen kabul etmiş DSG yi zaten iyi niyet garantisi var ömür boyu şanzıman da

2. El 500-600k civarına güzel bir subaru al, manuel ama üzmez. Sonra tamirine ve modifiyesine parayı bas.

Öğrenci için demiş arkadaş Corolla Megane Mondeo al diyenler olmuş. Adam genç. O paraya 2018 2019 model 1.6 TDI DSG temiz Polo bulunur. Az yakar çok kaçar üzmez. Ciddi olmayan hasarlı Golf bile bulunur.
Polo nun da B segment hatcback olduğu unutulmamalı. O paraya C segment ettiği için arkadaşlar mantıklı araçlar önermiş(Mondeo hariç ustası ve parça problem i var)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,085
Üyeler
184,726
Son üye
marcel
Geri