Öğrenciye 800-900 bandı araba

Hoşuna giderse ford courier :)

bu aralıkta araba düşünüyorum ama bilgim yok hiç. manuel ehliyetim var ama otomatik surebiliyomuşum sanırım. oto olması daha iyi. şimdi bu paraya bmw almakta var ama tamirine yetecek param yok. o yüzden iyi görünümlü az yakar çok kaçar bi arabaya ihtiyacım var. ne olmalı sizce. yada 800ü bi arabaya baymak yerine 400 500 bandı bi ies vs alıp 300 harcamak mı mantıklı acaba. biraz da serseri görünümlü olursa iyi olur 🫠
japon grubuna bakın hocam

Civic serisi en mantıklısı.

Bütceyi 1.000.000 civarlarına çıkarabilirsen böyle bir cc öneririm veya 800.000 civarında ufak kazaları olan 2013 model alabilirsin
WhatsApp Görsel 2025-07-11 saat 16.05.20_cc9431bd.webp

toros var zaten hocam 2 3 parça değişen oldu QLDJQPZKEOGPWZKE şimdi kaliteli alma vakti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.6ies zorlarmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

masraf yine çok önemli değil hocam kronikli bmw kadar olmaz sonucta ama nasip bakalım eywallah
o zaman volswagen polo tarzı bişi bakabilirsin tam genç işi araç sağlamda

bu aralıkta araba düşünüyorum ama bilgim yok hiç. manuel ehliyetim var ama otomatik surebiliyomuşum sanırım. oto olması daha iyi. şimdi bu paraya bmw almakta var ama tamirine yetecek param yok. o yüzden iyi görünümlü az yakar çok kaçar bi arabaya ihtiyacım var. ne olmalı sizce. yada 800ü bi arabaya baymak yerine 400 500 bandı bi ies vs alıp 300 harcamak mı mantıklı acaba. biraz da serseri görünümlü olursa iyi olur 🫠
temiz vtec2 al geç

Geri