Sıfır / 2. El?bütçe 1 milyon kredi imkanı olur ise 1.2milyona çıkar küçük olması tercihimdir önerilerinizi beklerim
farketmez sıkıntılı olmasın yeterSıfır / 2. El?
iyidir yaşadığın yere göre eğer çok yokuşlu bir yerdeysen çekişine acayip güvenme. Yinede fena değil motoru.2024 polo life nasıldır
Çok uzun süre elinde tumayacaksan 8-10 yıl gibi yukarıda dediklerimden al ama eğer 8-10 yıl kullanıcaksan satmayacaksan polo al hiç değilse sıfır olmuş olur satması kolay olur ileride yüksek model sonuçta2024 polo life nasıldır
1.0 90hp olanı gitmiyor diyolar bence öğrencisin birde güzel görünen araç bak istersen havan olur2024 polo life nasıldır
Öğrenci?bütçe 1 milyon kredi imkanı olur ise 1.2milyona çıkar küçük olması tercihimdir önerilerinizi beklerim
ailem alıyorÖğrenci?
Anladım hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız kullanman nasip olsunhocam ilanlardan anlamıyorum kazaları filan bulursanız 1-2 ilan atar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
ailem alıyor
Açıklamayı okumadım ancak bu aracın önden kazası var gibi böylelerine genelde çok bulaşma bence. Aşağı kaydırdığında ekspertiz bilgisi oluyor oradan bakabilirsin veya açıklamaya yazıyorlar oraları okuyabilirsin.hocam ilanlardan anlamıyorum kazaları filan bulursanız 1-2 ilan atar mısınız
ailem alıyor
Bunda ise kaza bela yok mesela açıklamada yazdığı üzereAçıklamayı okumadım ancak bu aracın önden kazası var gibi böylelerine genelde çok bulaşma bence. Aşağı kaydırdığında ekspertiz bilgisi oluyor oradan bakabilirsin veya açıklamaya yazıyorlar oraları okuyabilirsin.
Buda temiz duruyor örnek olarakAçıklamayı okumadım ancak bu aracın önden kazası var gibi böylelerine genelde çok bulaşma bence. Aşağı kaydırdığında ekspertiz bilgisi oluyor oradan bakabilirsin veya açıklamaya yazıyorlar oraları okuyabilirsin.
Bunda ise kaza bela yok mesela açıklamada yazdığı üzere
Hocam sonuncunun ağır hasar kaydı var arkadaş satmakta zorlanır benceBu model olabilir kazasız düşük km de bul yapıştır
Buda olur