Öğretmenler Zorunlu Bir şekilde kitap aldırabilir mi ?

İnternette yasak yazıyor ama tam olarak resmi bir şey bulamadım.

Olay:
Öğretmenimiz zorunlu soru bankası getirmemizi istiyor. Getirmeyenler ise - alarak sözlü notundan düşüyor. Hocaya itiraz edenlere de öğretmen ''Ben öyle istiyorum. yasak falan değil'' diyor.
param yok satın alamıyorum de hocaya

param yok satın alamıyorum de hocaya
dedim ona rağmen eksi aldım aw
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zorla aldırma diye bir olay yok bir kişi bile almak istemiyorsa bütün sınıf almamalı. Meb ek kaynak alımını tamamen yasakladı. Açıkçası hocanın tavrı doğru olmasada doğru ve yeterli bir öğrenim almak için ek kaynak şart gibi eğer okula gidiyor ve bir amacınız varsa almanız sizin için daha yararlı olur.
hoca çözdürmeyecekki, o ödevi kontrol ederken biz boş durmayalım diyeymiş a

kaçıncı sınıfsın ve hangi ders
10. sınıfım ingilizce dersi, hoca derstede işlemiyor ama bak sadece 1 dakika falan o ödevleri kontrol ederken yapalım diye getirtiriyor getirmeyen eksi alıyor. ve bizim hoca bu ders materyallerinden baya puan kırıyor.

Öğretmenin ismini ver okulunu söyle ben yazayım CİMER'e. Sonuçta birini CİMER'e şikayet etmek suç değil.

Öğretmenin ismini ver okulunu söyle ben yazayım CİMER'e. Sonuçta birini CİMER'e şikayet etmek suç değil.
Vallamı teşekkür ederim de burda söylemek suç olmazmı kişisel bilgi yaymaktan, dm den atayım isterseniz

dm den yazarsanız atayım ismini, ben size yazamıyorum

Vallamı teşekkür ederim de burda söylemek suç olmazmı kişisel bilgi yaymaktan, dm den atayım isterseniz

dm den yazarsanız atayım ismini, ben size yazamıyorum
Sıkıntı yok hocam daha önce bir kaç defa okulu şikayet ettiğim oldu, okulun müdürü yanıtlıyor "gerekli işlemler sağlanacaktır" falan diye. Buna da aynı cevap gelir ama birilerin gözüne batar yani.

Yasak,cimere şikayet etsen ciddi yaptırımlar var

CİMER'e şikayet dilekçesi oluşturabilirsiniz, yasak. Öğretmenler, kaynak kitap aldıramaz. Sadece MEB'in kitaplarını çözdürebilir derste.

Zorla aldırma diye bir olay yok bir kişi bile almak istemiyorsa bütün sınıf almamalı. Meb ek kaynak alımını tamamen yasakladı. Açıkçası hocanın tavrı doğru olmasada doğru ve yeterli bir öğrenim almak için ek kaynak şart gibi eğer okula gidiyor ve bir amacınız varsa almanız sizin için daha yararlı olur.
Zaten öyle olması gerekiyor. Sınıfta 43 kişiyiz yaklaşık 7 kişi falan kitap almadı bende almadım. O almayan grubuna dahilim. İlla kitap aldırmaya çalışıyorlar. Bir de şöyle bir komiklik var ki: Bize bir site veriyorlar o siteye bir kod giriyorsun sonra sana kitap grubu gibi bir şey satıyorlar. 3k-4k TL arası bir şeydi. Hoca bu cuma test ödevi vermişti o satın aldıkları kitaptan bende internetten çözüyorum dedim. "E yani sana masraflı olmuyor mu bir kitap ne kadar ki?" gibi bir şeyler söyledi. Kitap mitap konusu açılınca bir tane siteyle anlaşmaları var. (KOD YAZDIĞIMIZ SİTEYLE AYNI). Evet çocuklar bizim eğitim**** ile anlaşmamız var isterseniz oradan alın orası çok kaliteli maliteli diyorlar.

İnternette yasak yazıyor ama tam olarak resmi bir şey bulamadım.

Olay:
Öğretmenimiz zorunlu soru bankası getirmemizi istiyor. Getirmeyenler ise - alarak sözlü notundan düşüyor. Hocaya itiraz edenlere de öğretmen ''Ben öyle istiyorum. yasak falan değil'' diyor.
Eğer öğretmen illa şu kitap olacak ondan başkasını kabul etmiyorum diyorsa yasak ama istediğiniz bir yayin getirin test olsun yeter diyorsa yasak değil bence

kardeş bende 12.sınıfım bize de alın dediler ben almadım bir şey diyemiyorlar o zaman. yasak çünkü, meb o kadar kitap dağıtıyor çoğu kullanılmıyor.

Eğer öğretmen illa şu kitap olacak ondan başkasını kabul etmiyorum diyorsa yasak ama istediğiniz bir yayin getirin test olsun yeter diyorsa yasak değil bence
eksi atıyor

kardeş bende 12.sınıfım bize de alın dediler ben almadım bir şey diyemiyorlar o zaman. yasak çünkü, meb o kadar kitap dağıtıyor çoğu kullanılmıyor.
bizde öyle olsa neyse ama nottan kırıyor hemde baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,434
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus
Geri