AtiIIa
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Beden öğretmenleri napacak acaba. Bizimkinin dersine 3-5 kişi giriyordu.
Aynısı aile hekimlerinde de varVicdan azabı çektirecekler. . .
Bir yandan iyi bir yandan kötü çocuklara insan muamelesi yapmayan öğretemenler için çok iyi ama diğer yandan iyi öğretmenler için kötü bir karar .Meb Den Açıklama Öğrencilerin Derslere Katılmadıkları Takdirde Öğretmenlerin Ders Ücretlerinin Kesilceği Açıklandı. Sizin Yorumunuz Nedir Sizce İyi Bir Karar Mı
Ne alaka la bu ne saçma şey öğrenci olarak böyle 0 zeka gerektiren bir açıklamayı kim yaptı merak ediyorumMeb Den Açıklama Öğrencilerin Derslere Katılmadıkları Takdirde Öğretmenlerin Ders Ücretlerinin Kesilceği Açıklandı. Sizin Yorumunuz Nedir Sizce İyi Bir Karar Mı
Benim hocalarimin hepsi delikanlı hoca (almancaci hariç onun bütün maaşı kesin ) böyle bir şey olursa artık derslere girmeye başlarim vallaNe alaka la bu ne saçma şey öğrenci olarak böyle 0 zeka gerektiren bir açıklamayı kim yaptı merak ediyorum
bizde 26Beden öğretmenleri napacak acaba. Bizimkinin dersine 3-5 kişi giriyordu.
Ben de sırf hocalar için girmeye başlayacam galiba.Benim hocalarimin hepsi delikanlı hoca (almancaci hariç onun bütün maaşı kesin ) böyle bir şey olursa artık derslere girmeye başlarim valla