ŞiKeBaHçE mi deseydik(!)Bence gereksiz bir konu Galatasaraylı olduğunu zaten anlamıştım Fenerbahçe derken Fenerbahçe, Galatasaray derken neden şanlı? Olaylara tarafsız bakmayı öğrendiğiniz zaman Türk futbolu gelişir saygılarımla..
Sırrı bozdun ama ya... Şimdi gelecekler "QuPa BiZdE" diye.Feneri ayakta tutan şikeleridir. Bu yüzden bitiremiyoruz.
Komiksin, ülkeye Galatasaray'ın getirdiği iddiasını İnsta'ya tapan birinden duydum baya inandırıcı.@Abdullah Hacıgül rica ediyorum spor bölümü kaldırılsın adam şike vs. diyor ve bu hiç hoş değil zamanında ülkeye kendileri getirdiği yetmezmiş gibi büyük bir kulübün camiasını kışkırtmaya yönelik iğrenç rezil bir hareket yapıyorlar. Hiç hoş değil. Boşu boşuna insanlar rencide oluyor.
Benim Allah'tan başka kimseye taptığım yok Allah'a şükür. Önce kendini düzelt sonra benimle muhattap ol abicim yazmaya değmez biri olduğun için, istediğin kadar yaz bu saatten sonraKomiksin, ülkeye Galatasaray'ın getirdiği iddiasını İnsta'ya tapan birinden duydum baya inandırıcı.
Türk futbolunun gelişmesini engelleyen, takım 11 senedir hakkıyla şampiyon olamayıp, başkalarına iftirada bulunan takımdır. Alamadığınız için ağladınığınız Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan'ın oynamaması ve Türk futbolunun gelişmemesi için yaptıklarınızı herkes biliyor.Benim Allah'tan başka kimseye taptığım yok Allah'a şükür. Önce kendini düzelt sonra benimle muhattap ol abicim yazmaya değmez biri olduğun için, istediğin kadar yaz bu saatten sonraTakmıyorum seni reziller sizi
Türk futbolu bu yüzden gelişmiyor
Gelişmezde devam keee...
Birbirlerine "şikeci" dedikleri için Spor bölümü kaldırılsın diyorsun, aynı mesaj içinde GS'ye şikeci diyorsun.@Abdullah Hacıgül rica ediyorum spor bölümü kaldırılsın adam şike vs. diyor ve bu hiç hoş değil zamanında ülkeye kendileri getirdiği yetmezmiş gibi büyük bir kulübün camiasını kışkırtmaya yönelik iğrenç rezil bir hareket yapıyorlar. Hiç hoş değil. Boşu boşuna insanlar rencide oluyor.
Kardeşim banane kimi almışız kimi almamışız sananeTürk futbolunun gelişmesini engelleyen, takım 11 senedir hakkıyla şampiyon olamayıp, başkalarına iftirada bulunan takımdır. Alamadığınız için ağladınığınız Emre Kılınç ve Oğulcan Çağlayan'ın oynamaması ve Türk futbolunun gelişmemesi için yaptıklarınızı herkes biliyor.
Ben bana söylenmişken mal mal seyredeyim mi BACIM?Birbirlerine "şikeci" dedikleri için Spor bölümü kaldırılsın diyorsun, aynı mesaj içinde GS'ye şikeci diyorsun.
Ne anladım bundan?
O fenerli ben onların açıklamasını önceki sayfada yaptım;Birbirlerine "şikeci" dedikleri için Spor bölümü kaldırılsın diyorsun, aynı mesaj içinde GS'ye şikeci diyorsun.
Ne anladım bundan?
O zaman birbirilerine şikeci diyorlar diye bu kategorisinin kaldırılmasını talep etme.Ben bana söylenmişken mal mal seyredeyim mi BACIM?
Başkanın itiraf etti şike yaptım diye hala konuşuyorlar ya PUAHAHAHAHAHAAHA@Abdullah Hacıgül rica ediyorum spor bölümü kaldırılsın adam şike vs. diyor ve bu hiç hoş değil zamanında ülkeye kendileri getirdiği yetmezmiş gibi büyük bir kulübün camiasını kışkırtmaya yönelik iğrenç rezil bir hareket yapıyorlar. Hiç hoş değil. Boşu boşuna insanlar rencide oluyor.