Okul Akıllı tahtalardaki E-kilit kırma

KAYA90543

80+
Reaksiyon skoru
129
Arkadaşlar bunun için bişey öğrendim ancak tam sonuç alacağım zaman bir sorun oluştu hocaların elindeki anahtar flaşı tahtaya takıyoruz ardından sistem ayarlarından korunan sistem dosyalarını görüntüle diyoruz flaşın içinde mehcna00.dat var bunu kendi flaşıma taktım akıllı tahtaya flaşı takınca seri numaralar uyumsuz hatası aldım bunun çözümünü bilen varmı?

Yaptığın şey yasal değil

Arkadaşlar bunun için bişey öğrendim ancak tam sonuç alacağım zaman bir sorun oluştu hocaların elindeki anahtar flaşı tahtaya takıyoruz ardından sistem ayarlarından korunan sistem dosyalarını görüntüle diyoruz flaşın içinde mehcna00.dat var bunu kendi flaşıma taktım akıllı tahtaya flaşı takınca seri numaralar uyumsuz hatası aldım bunun çözümünü bilen varmı?
Öncelikle, Akıllı tahtaların kilitlerini kırmak yasal sorun içermez, kilitleri kuran okul yönetimi bunla alakalı gerekli bilgilendirmeyi yapmadıysa ki çoğu yapmaz, öğrencilerin akıllı tahtada donanımsal deformasyon oluşturmadığı sürece herşeyi yapması serbesttir. Konuya gelincek olursak, Hocanın flaşını bilgilerini gösteren bir program kullanabilirsin, daha sonra yine bağzı programlar aracalığıyla kendi flaşının detaylarını düzenleyebilirsin, dirket birebir kopyalama yapabilmen için bazı programlar olduğunu duymuştum, bard yada bing gibi yapay zekalar ile gerekli programları araştırabilirsin.

Tahtanın sol altından sağa kaydırıp oradan yeni masaüstü açıyorduk o şekilde dosyalara erişebiliyorduk ancak görev çubuğu aktif olmuyordu ve kısa süreliydi ( 3 dakika falan)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha sonra bir hocamızın flashından taskkill komutu içeren bir .bat dosyasını yedek diske attık. Ancak yasal olup olmadığını bilmediğimden o dosyayı sizinle paylaşamam

Tahtanın sol altından sağa kaydırıp oradan yeni masaüstü açıyorduk o şekilde dosyalara erişebiliyorduk ancak görev çubuğu aktif olmuyordu ve kısa süreliydi ( 3 dakika falan)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha sonra bir hocamızın flashından taskkill komutu içeren bir .bat dosyasını yedek diske attık. Ancak yasal olup olmadığını bilmediğimden o dosyayı sizinle paylaşamam
Yaptığın şey yasal değil
geri kafalı mısınız anlamadım ben Yasal olmaya şey nedir hapise girmek felan mı ? :D ne saçma bi düşünce lan bu buram buram cahilik koktu ya

Yakalansan Ceza yiyecen şahsen beni müdür yardımıcı kurtardı Allah ondan razı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri