the_vrboy 80+ Bronze Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 1,226 Reaksiyon skoru 403 Cumartesi, 21:12 #1 merhabalar şuanda meslek lisesinde bilişim bolumunu okuyorum fakat sınıfımla anlaşamıyorum meseme gecmek ıstıyorum ama donem kaybım olmaması ıcın saglık meslek lısesıne gecersem ordan meseme geçebılırmıyım ıyı akşamlar
merhabalar şuanda meslek lisesinde bilişim bolumunu okuyorum fakat sınıfımla anlaşamıyorum meseme gecmek ıstıyorum ama donem kaybım olmaması ıcın saglık meslek lısesıne gecersem ordan meseme geçebılırmıyım ıyı akşamlar
the_vrboy 80+ Bronze Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 1,226 Reaksiyon skoru 403 Cumartesi, 21:14 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 the_vrboy yazmış: merhabalar şuanda meslek lisesinde bilişim bolumunu okuyorum fakat sınıfımla anlaşamıyorum meseme gecmek ıstıyorum ama donem kaybım olmaması ıcın saglık meslek lısesıne gecersem ordan meseme geçebılırmıyım ıyı akşamlar Devamı için tıklayın... yanlış anlaşilma olmasin yarın donemide saglık meslekte okursam diger sene meseme geçebilirmiyim
the_vrboy yazmış: merhabalar şuanda meslek lisesinde bilişim bolumunu okuyorum fakat sınıfımla anlaşamıyorum meseme gecmek ıstıyorum ama donem kaybım olmaması ıcın saglık meslek lısesıne gecersem ordan meseme geçebılırmıyım ıyı akşamlar Devamı için tıklayın... yanlış anlaşilma olmasin yarın donemide saglık meslekte okursam diger sene meseme geçebilirmiyim