yenılenmıyor dıye bılıyorum okulun kapasıtesınden bırı gıtmesı gerekıyorpeki her hafta konteijan sayısı yenileniyormu?
illaki birinin okulu bırakması lazım. hocam şuan herkes özel okulları tercih etmeye başladı bu yüzden liselerde kontenjan açıkları oluşuyor. şansını denepeki her hafta konteijan sayısı yenileniyormu?
hmm peki şimdi aynı anda 2 lise için tercih yapabiliyormuyum?yenılenmıyor dıye bılıyorum okulun kapasıtesınden bırı gıtmesı gerekıyor
hmm peki şimdi aynı anda 2 lise için tercih yapabiliyormuyum?illaki birinin okulu bırakması lazım. hocam şuan herkes özel okulları tercih etmeye başladı bu yüzden liselerde kontenjan açıkları oluşuyor. şansını dene
onu hocalarınızla konusunhmm peki şimdi aynı anda 2 lise için tercih yapabiliyormuyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hmm peki şimdi aynı anda 2 lise için tercih yapabiliyormuyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla hic nakil aldırmadimkihmm anladım peki mesela bu sene 1 liseyte nakil ayptım aynı sene içersinde tekrar nakil ayptırabiliyormuyum yoksa her sene 1 hakkımızmı var?
anladım hocam bilgi edinirseniz banada iletirseniz mutlu olurum iyi günlerhocam bende daha yeni öğrendim konuyu . bilmiyorum
anladım saol yardımın içinvalla hic nakil aldırmadimki
E-devlet'ten nakil veriyorsun ondan sonra e-okul'dan bakıyorsun nakiline nakil bilgilerinepeki her hafta konteijan sayısı yenileniyormu?
peki aynı anda 2 nakil yazabiliyormuyum hangisi tutarsa diyeE-devlet'ten nakil veriyorsun ondan sonra e-okul'dan bakıyorsun nakiline nakil bilgilerine
Orada boş kontenjan ve senin sıran yazıyor sıran kontenjandan fazlaysa gelmiyor zaten torpil olması falan lazım