- Reaksiyon skoru
- 76
Merhaba Arkadaşlar Ordu Ulubey Mesleki Ve Teknik Anadolu Okula Gitmek İstiyorum Mantıklı Mi
başka şansın yokki ulubeyde oturuyosan bide imamhatip var ben meslek lisesini öneririmMerhaba Arkadaşlar Ordu Ulubey Mesleki Ve Teknik Anadolu Okula Gitmek İstiyorum Mantıklı Mi
Başka Şansımız Varbaşka şansın yokki ulubeyde oturuyosan bide imamhatip var ben meslek lisesini öneririm
Ordu merkezdeysen hiç gitme yol.cok .uzun Ulubey e hatırladığım kadarıyla merkezde bı tane lise vardı önünde a101 Bim vardı yanında suratın AVM si puanın yetmiyorsa ora güzle okul diye biliyorum sonra. Ordu lisesi var ora güzel puanın yeterse ulubeyli biri olarak söylüyorum gitme oraya çok sıkıcı pahalı boş bı yer okunmaz ordaBaşka Şansımız Var
Ordu Merkez deyim
Merhaba Arkadaşlar Ordu Ulubey Mesleki Ve Teknik Anadolu Okula Gitmek İstiyorum Mantıklı Mi
Pahalı derkenOrdu merkezdeysen hiç gitme yol.cok .uzun Ulubey e hatırladığım kadarıyla merkezde bı tane lise vardı önünde a101 Bim vardı yanında suratın AVM si puanın yetmiyorsa ora güzle okul diye biliyorum sonra. Ordu lisesi var ora güzel puanın yeterse ulubeyli biri olarak söylüyorum gitme oraya çok sıkıcı pahalı boş bı yer okunmaz orda
Dersleri zormuşZuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni neden düşünmedin? Ticaret Meslek Lisesi olduğu için mi?
Pahalı derken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dersleri zormuş
Eskiden Orasi Annenmim Okulumuz Ve Zormus Ve Hiç Mezunu YokmuşOkuldan okula müfredat değişmiyor kardeşim.
Eskiden Orasi Annenmim Okulumuz Ve Zormus Ve Hiç Mezunu Yokmuş
Okul müdür Falan dedi hep böyleAlacakaranlık kuşağı mıymış? "Oraya giden bir daha geri dönmedi!" Bu tür okul efsanelerine inanılacak çağda değiliz şu an.
pahalı derken bi boğoca borek almak istersin dışarda bi yerde 10tl iken orda pastanede 15 20 tl fiyatı salaldım bayadır poğoca almıyorumPahalı derken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dersleri zormuş
Hocam Sizdemi ordasinizpahalı derken bi boğoca borek almak istersin dışarda bi yerde 10tl iken orda pastanede 15 20 tl fiyatı salaldım bayadır poğoca almıyorum