Okul Lise Mantıklı Mi

BilinmeyenKişiX

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
76
Merhaba Arkadaşlar Ordu Ulubey Mesleki Ve Teknik Anadolu Okula Gitmek İstiyorum Mantıklı Mi

Başka Şansımız Var
Ordu Merkez deyim
Ordu merkezdeysen hiç gitme yol.cok .uzun Ulubey e hatırladığım kadarıyla merkezde bı tane lise vardı önünde a101 Bim vardı yanında suratın AVM si puanın yetmiyorsa ora güzle okul diye biliyorum sonra. Ordu lisesi var ora güzel puanın yeterse ulubeyli biri olarak söylüyorum gitme oraya çok sıkıcı pahalı boş bı yer okunmaz orda

İmam hatip veya serseri yuvası olmuş bir meslek lisesi haricinde istediğin yerde oku ama çok iyi çalış calismazsan ileride büyük pişman oluyorsun çünkü

Ordu merkezdeysen hiç gitme yol.cok .uzun Ulubey e hatırladığım kadarıyla merkezde bı tane lise vardı önünde a101 Bim vardı yanında suratın AVM si puanın yetmiyorsa ora güzle okul diye biliyorum sonra. Ordu lisesi var ora güzel puanın yeterse ulubeyli biri olarak söylüyorum gitme oraya çok sıkıcı pahalı boş bı yer okunmaz orda
Pahalı derken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni neden düşünmedin? Ticaret Meslek Lisesi olduğu için mi?
Dersleri zormuş

Alacakaranlık kuşağı mıymış? "Oraya giden bir daha geri dönmedi!" Bu tür okul efsanelerine inanılacak çağda değiliz şu an.
Okul müdür Falan dedi hep böyle

Geri