Neler Yeni

Okul müdürü saçımı kesmekle tehtid ediyor. ne yapmalıyım

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
arkadaşlar 2 yıldır uzattığım saçlarımı okullar başlamadan 2 ay önce rasta yaptırdım. Kayıt olurken bir şey denilmedi ama daha ilk günden müdür beni odasına çağırdı. bu saçları kestir yoksa ben keserim vs. dedi 2.gün hala kesmediğimi görünce kendisinin keseceğini buna hakkının olduğunu falan söyledi. ama ben saçlarımı kestirmek istemiyorum, 2 yılın emeği ve yaklaşık 1000tl olan rasta maliyetini karşılamak için 1,5 ay çalışmıştım. Bu konuda okula dilekçe falan verebilir miyim veya annemle babama söylesem müdürle konuşsalar bir şey değişir mi ?

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçın temiz olduktan sonra öyle bir hakkı yok. Kendi falan kesemez, ilkokul tehditleri bunlar.
zaten öyle balmumu ile yapılan pis rastalardan değil tamamen doğal saçım tığ ile yapıldı pis değil yani

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
arkadaşlar 2 yıldır uzattığım saçlarımı okullar başlamadan 2 ay önce rasta yaptırdım. Kayıt olurken bir şey denilmedi ama daha ilk günden müdür beni odasına çağırdı. bu saçları kestir yoksa ben keserim vs. dedi 2.gün hala kesmediğimi görünce kendisinin keseceğini buna hakkının olduğunu falan söyledi. ama ben saçlarımı kestirmek istemiyorum, 2 yılın emeği ve yaklaşık 1000tl olan rasta maliyetini karşılamak için 1,5 ay çalışmıştım. Bu konuda okula dilekçe falan verebilir miyim veya annemle babama söylesem müdürle konuşsalar bir şey değişir mi ?
Hayırdır , Ali Kıran Baş Kesen Miymiş.
Temiz Ve Düzenli Olduğu Sürece Hiçbir şey diyemez.
Yönetmeliğin neresinde Yazıyormuş Böyle Bir şey ?

Berke Fitness

80+ Bronze
meb'e veya cimere sikayet et turkiyenin boyle geri kafalilardan kurtulmasi lazim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Saçın temiz olduktan sonra öyle bir hakkı yok. Kendi falan kesemez, ilkokul tehditleri bunlar.
Devlet okulunda bal gibi kesiyorlar matematik hocası seneler önce uzun saçlı bir arkadaşı 3 numaraya vurmuştu. Yasal değildir belki ama yaptıklarına şahit oldum okula uzun saç ile gelmek yasak diye biliyorum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
zaten öyle balmumu ile yapılan pis rastalardan değil tamamen doğal saçım tığ ile yapıldı pis değil yani
Pis değilse öyle bir hakkı yok,denerse kesmeyi ailenize söyleyin ya konuşsun ya da babanız şiddetli konuşsun.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Devlet okulunda bal gibi kesiyorlar matematik hocası seneler önce uzun saçlı bir arkadaşı 3 numaraya vurmuştu. Yasal değildir belki ama yaptıklarına şahit oldum.
Şikayet et bakıyım nasıl vac ban yiyor gör.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırdır , Ali Kıran Baş Kesen Miymiş.
Temiz Ve Düzenli Olduğu Sürece Hiçbir şey diyemez.
Yönetmeliğin neresinde Yazıyormuş Böyle Bir şey ?
ben de onu sordum beni ilgilendirmez yönetmelik sen düzeni bozuyorsun diyor

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,837
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
birkaç yıl önce tanıdığıma da aynısı oldu , babası gitti böyle bi hakkın yok bırak kesmeyi uyarıya devam edip oğlumu sıkboğaz etmeye devam edersen seni mahkemeye veririm dedi , müdür kaldı öylece hiçbir şey yapamadı.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
şişi tak müdüre

NespaY

80+ Silver
Eğer gittiğin okul disiplinli ve sadece saçı öyle olan sen varsan bunu okul sonuna kadar söyler yani saçını kes ve kurtul.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bi konuyla alakalı konular hep beraber açılıyor senin küpe konusunu gördükten sonra mı geldi aklına bu konuyu açmak? Konuyla alakasız da merak ediyorum

şey olayı var galiba o sordu cevabını aldı bende sorayım bari düşüncesi

Top Bottom